11 Οκτωβρίου 2012

Φουσίλε στην «ερυθρόλευκη» λίστα

0 σχόλια
Το όνομα του Χόρχε Φουσίλε βρίσκεται στο «μπλοκάκι» των σκάουτς του Ολυμπιακού και αφού περάσει εκ νέου από το μικροσκόπιο των Πειραιτών, πιθανότατα να γίνει κρούση για την απόκτησή του...

Ο λόγος που περιμένουν στον λιμάνι να επανεξετάσουν την κατάσταση του φουλ μπακ της Σάντος, είναι ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός δράσης, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Η επιστροφή του Ουρουγουανού στις υποχρεώσεις της ομάδας του αναμένεται στα τέλη του μήνα και μέχρι τον Δεκέμβρη οπότε και λήγει το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, θα είναι σε θέση το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιτών να κρίνει αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Μάλιστα ο 27χρονος παίκτης, που είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, βρίσκεται στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», την στιγμή άλλωστε που στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να «χτενίζουν» την αγορά για δεξιό οπισθοφύλακα, ασχέτως της κατάληξης των επαφών με τον Βασίλη Τοροσίδη, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι το όνομα του Φουσίλε, είχε «παίξει» και το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, τότε που ο «Τόρο» εμφανιζόταν να βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα πάντως, ακόμα δύο παίκτες από την αγορά της Βραζιλίας εξετάζονται για την θέση του δεξιού μπακ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Σίλβα Αντράντε Γκιγιέρμε της Κορίνθιας, που όμως είναι δανεικός από την Πόντε Πρέτα και τον Σισίνιο που αγωνίζεται στην τελευταία.

www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου