10 Δεκεμβρίου 2012

Και το ηφαίστειο Lokon στην Ινδονησία εισήλθε σε μια έντονη εκρηκτική φάση

0 σχόλια

Είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι τις δύο τελευταίας εβδομάδες παρατηρείται μία έξαρση στις εκρήξεις ηφαιστείων σε όλον τον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι κάτι σημαντικό, και φυσικά να μην συνδέεται με την 21 Δεκεμβρίου του 2012
10 Δεκεμβρίου του 2012 – Το ηφαίστειο Lokon που βρίσκεται στο Βόρειο Sulawesi της Ινδονησίας, έχει εκραγεί από την Παρασκευή και ένα σύννεφο τέφρας εκτοξεύθηκε 3500 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.
Η ηφαιστειακή στάχτη του κάλυψε ολόκληρες περιοχές δίπλα από τον κρατήρα, ενώ σωροί από στάχτες και σύννεφα αερίου εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα. Οι αρχές κάλεσαν τον τοπικό πληθυσμό να παραμείνει σε εγρήγορση.
Η απαγορευμένη περιοχή είναι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων γύρω από τον κρατήρα. Η τελευταία προηγούμενη έκρηξη του ηφαιστείου ήταν 14 Ιουλίου του 2011, αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν.
Υπάλληλοι της υπηρεσίας για την πρόληψη των καταστροφών έχουν διαβεβαιώσει ότι παρακολουθούν στενά την κατάσταση, και είναι έτοιμοι για ένα σχέδιο πιθανής εκκένωσης εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Ρίξτε μία ματιά στην δραστηριότητα των τελευταίων 14 ημερών:
Δραματική έκρηξη του Ρωσικού ηφαιστείου Tolbachik – Βίντεο Ηφαιστειολόγοι καταγράφουν μαζική συσσώρευση μάγματος κάτω από τα ηφαίστεια της Ιαπωνίας! Κάτι παράξενο συμβαίνει στο ηφαίστειο Yellowstone Και το ηφαίστειο Sakurajima στην Ιαπωνία εισήλθε σε μια έντονη εκρηκτική φάση Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου