22 Οκτωβρίου 2013

Οι «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς εξέλεξαν γραμματεία [λίστα]

0 σχόλια
Οι «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς εξέλεξαν γραμματεία [λίστα]
Εννεαμελή γραμματεία εξέλεξαν οι «58» που υπέγραψαν την πρόσκληση ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς με στόχο να εντείνουν τις πιέσεις τους για τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των άλλων συγγενών τους δυνάμεων ενόψει των ευρωεκλογών.
Σύμωνα με την Καθημερινή στην πρώτη συνεδρίαση των «58», η οποία πραγματοποιηθήκε την Κυριακή σε σπίτι καθηγητή του ΕΜΠ στους Αμπελοκήπους παρέστησαν 67 άτομα και ως επόμενος στόχος τους αποφασίστηκε η περαιτέρω διάδοση της ιδέας της ίδρυσης ενός πολιτικού φορέα στο πρότυπο της ιταλικής Ελιάς (χωρίς να χάσουν την αυτονομία τους τα μετέχοντα κόμματα).
Η εννεαμελής γραμματεία:
  1. Γ. Βούλγαρης
  2. Γερ. Γεωργάτος
  3. Χρ. Δερβένης
  4. Αθηνά Δρέττα
  5. Γ. Καλογήρου
  6. Στ. Λιβαδάς
  7. Ν. Μπίστης
  8. Παν. Παναγιωτόπουλος
  9. Κιμ. Χατζημπίρος
Η γραμματεία αναμένεται να αναλάβει και την οργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης εντός του Νοεμβρίου στην Αθήνα, όπου θα αναγγείλει την Ιδρυτική Συνέλευση της «Ελιάς» ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Σημειωτέον ότι έχουν ήδη αρχίσει άτυπες συζητήσεις ακόμη και για τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της συμπαράταξης, με το όνομα που ακούγεται περισσότερο να είναι αυτό του κ. Γ. Παγουλάτου, καθηγητή Ευρ. Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου