18 Οκτωβρίου 2013

Στο «Γ. Γεννηματάς» ο Φώτης Κουβέλης

0 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ένιωσε ξαφνική ζάλη και εμφάνισε υπόταση ενώ ήταν έτοιμος να πετάξει από το «Ελ. Βενιζέλος» για περιοδεία στην Καβάλα - Τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούταν από ίωση

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 10:40 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά από την ξαφνική ζάλη που ένιωσε ενώ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Καβάλα.

Αρχικά ο κ. Κουβέλης οδηγήθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου με τους γιατρούς να προτείνουν την μεταφορά του σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Όπως διαιστώθηκε σε πρώτη φάση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε πολύ χαμηλή πίεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.

Ο κ. Κουβέλης τις τελευταίες ημέρες ταλαιωπορούτααν από ίωση, η οποια προφανώς τον κατέβαλε. Ο ίδιος αισθάνεται, ήδη, πολύ καλύτερα και θέλει να αποχωρήσει από το νοσοκομείο αλλά οι θεράποντες ιατροί επιμένουν ότι πρέπει να υποβληθεί σε ένα συνολικό τσεκ-απ.

Ο κ. Κουβέλης επρόκειτο να αναχωρήσει για περιοδεία στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά την εξέλιξη η περιοδεία ακυρώθηκε.


protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου