20 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Σε εξέλιξη η επιχείρηση αυτοκάθαρσης της αστυνομίας

0 σχόλια

«Ώστε να αποβληθούν οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Για την αυτοκάθαρση της αστυνομίας μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας με αφορμή τον εορτασμό της "Ημέρας της Αστυνομίας".

«Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας» ανέφερε ο κ. Δένδιας στην ομιλία του στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε ότι υπάρχει «μία αβυσσαλέα δυσαναλογία ανάμεσα σε αυτό που η ελληνική κοινωνία παρέχει ως μισθό στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε σχέση με ό,τι ζητά και λαμβάνει από αυτούς. Αυτό το οποίο πετύχατε τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες είναι εντυπωσιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου