22 Οκτωβρίου 2013

Λαλιώτης και Σαββόπουλος μαζί για καφέ στο Κολωνάκι

0 σχόλια


Στο Φίλιον των πνευματικών και πολιτικών ζυμώσεων εθεάθησαν να πίνουν τον καφέ τους, χαμογελαστοί και με μεγάλη όρεξη για κουβέντα ο Διονύσης Σαββόπουλος με τον Κώστα Λαλιώτη τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:
«Αυτό ήταν ένα φθινοπωρινό μεσημέρι με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο τέως Υπουργός Κώστας Λαλιώτης περίμενε τον Διονύση Σαββόπουλο. Οι δύο άνδρες κάθισαν στις αναπαυτικές πολυθρονίτσες του «Φίλιον».
Συζητούσαν, έπιναν τον καφέ τους, χαμογελούσαν. Ο Νιόνιος φορούσε μπλε σακάκι με χρυσά κουμπιά. Ο Κώστας λευκό πουκάμισο και μπεζ παντελόνι. Τελικά το συγκεκριμένο spot έχει άρωμα από άλλες εποχές. Νομίζεις ότι ο χρόνος σταμάτησε. Βλέπεις πολύ συχνά πρόσωπα τα οποία αρκετά χρόνια πριν πρωταγωνίστησαν στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Οι δίσκοι με τους καφέδες πηγαινοέρχονταν, κάποια παιδάκια ζητούσαν επιτακτικά από τις μαμάδες τους -οι οποίες μόλις είχαν βγει από το κομμωτήριο- να τους παραγγείλουν παγωτό σοκολάτα. Κάποιοι άλλοι προτιμούσαν να διαβάσουν τις εφημερίδες τους αδιαφορώντας για το πολύβουο πλήθος. Έριξα μια τελευταία ματιά στους κ.κ. Σαββόπουλο και Λαλιώτη. Οι δύο άνδρες συνέχισαν να συνομιλούν. Είχαν πολλά να πουν. Τους συνδέει άλλωστε παλιά φιλία…»

Iefimerida.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου