2 Νοεμβρίου 2013

Ο Κοντομηνάς θέλει(;) τον Ευαγγελάτο στον Alpha...

0 σχόλια

Θα ψωνίσει από "σβέρκο"...

Σενάρια και σχέδια για νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Κάντζα που θα έπεται του Σρόιτερ

Στο πρόσωπο του Νίκου Ευαγγελάτου στρέφεται, λέει, ο Alpha, στην προσπάθεια να ...
ενισχύσει
περαιτέρω το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού. Με την ενίσχυση του Alpha ασχολείται, ξαναλέει, προσωπικά ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άλλωστε και δρομολόγησε το τελευταίο διάστημα μια σειρά από ηχηρές μεταγραφές δημοσιογράφων και παρουσιαστών.
Αυτά τα σενάρια διακινούνται στο διαδίκτυο αλλά, όπως ακούγεται, είναι πολύ πιθανόν να τα διακινεί ο ίδιος ο Ευαγγελάτος που πλέον έχει περιέλθει σε αδιέξοδο. Κι αυτό γιατί στον ΣΚΑΪ, μετά και την αποχώρηση του Χρήστου Παναγόπουλου, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν τον θέλει στα πόδια του. Και είναι γνωστό ότι ο Μαλέλης θεωρεί πλέον το παλιό πουλέν του ξεπερασμένο και επενδύει..
(για δικούς του λόγους) μόνο στη Σία Κοσιώνη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Ανάμεσα στα σενάρια παίζει κι αυτό που θέλει τον Ευαγγελάτο να «μετακομίζει» στον Αlpha με προοπτική παρουσίασης ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα έπεται εκείνου του Αντώνη Σρόιτερ το οποίο αναπόφευκτα θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εκεί όμως είναι που θα βρει χοντρά «ζόρια» καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει το (μέχρι) συμπαγές μέτωπο των Παπαδρόσου - Σρόιτερ και της λοιπής παλιοπαρέας της ενημέρωσης του Alpha...
zoornalistas.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου