2 Νοεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κάντε... μάχη, όχι «πόλεμο»

0 σχόλια

Χωρίς προβλήματα η άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων - Επιθετικό σχήμα επέλεξε ο Μίτσελ - «Καθαρή» η Λεωφόρος μετά τον έλεγχο του συνεργείου του Δημόκριτου - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του γηπέδου

Κανονικά ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η άφιξη των αποστολών των δύο «αιωνίων» στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη σέντρα που έχει προγραμματιστεί στις 19:30 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά παρά την αρχική ανησυχία για αναβολή της σπουδαίας αναμέτρησης, μετά τη χθεσινοβραδινή διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Τελικά ούτε η διοργανώτρια αρχή, αλλά ούτε και η ΕΛ.ΑΣ έθεσαν ζήτημα ασφάλειας κι έτσι το ματς θα ξεκινήσει κανονικά με την παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, όπως έχει αποφασιστεί από τις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσει, κλείνοντας τη λεωφόρο Αλεξάνδρας από το ύψος της Ιπποκράτους έως την Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς παρατράγουδα η άφιξη των δύο αποστολών.

Στα καθαρά αγωνιστικά για την ώρα έχει γίνει γνωστή μόνο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ να επιλέγει ένα πιο επιθετικό σχήμα κατεβάζοντας τους εξής "11":

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, ο Σαλίνο δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Μανωλάς και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας.

Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι οι δύο χαφ, με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ στα δύο άκρα. Ο Σαβιόλα θα κινείται πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Δημόκριτος: «Καθαρή» η Λεωφόρος

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, συνεργείο του Δημόκριτου βρέθηκε το πρωί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για να ελέγξει την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη μετά τον έλεγχο, τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ αντιθέτως υπήρχε μια μικρή οσμή στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, που οφειλόταν σε ένα κλειστό παράθυρο. Πάντως, όπως διαπιστώθηκε και επίσημα δεν υπάρχει κανένα θέμα για τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην... αρένα της Λεωφόρου, με τους «αιώνιους» αντιπάλους να έχουν ο καθένας τους δικούς του λόγους για να φτάσει στη νίκη.

Οι «πράσινοι», μια νέα ομάδα με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, θέλουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει ώθηση για το μέλλον και να επενδύσουν πάνω σε αυτό.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες θέλουν το «διπλό» πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League, με το οποίο θα αποδείξουν πως είναι ανώτεροι μέσα στο γήπεδο και δεν θα υπάρξει αμφιβολία γι' αυτό.

Το κλίμα και στις δύο πλευρές είναι τεταμένο, ωστόσο ο φίλαθλος κόσμος ελπίζει ότι το βράδυ θα δούμε ποδόσφαιρο -και όχι «πόλεμο»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου