3 Νοεμβρίου 2013

Κουβέλης: Δεν έχουμε κανένα ταμπού συνεργασίας...

0 σχόλια

Να υπάρξει κοινό πολιτικό μέτωπο με στόχο να μη ληφθούν νέα μέτρα, ζητά ο Φώτης Κουβέλης. Ο προεδρος της ΔΗΜΑΡ τονιζει ότι «η χώρα δεν πρέπει να μπει σε...
νέο μνημόνιο», ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές. «Δεν έχουμε κανένα ταμπού συνεργασίας», δήλωσε.

Ο Κουβελης, με συνέντευξη του στη "Realnews", επεσήμανε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα, και την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς: «Το ζήτημα είναι αποσυνδεδεμένο από πρόσωπα, και από την εθνική προέλευση των υποψηφίων προέδρων. Είναι πρωτίστως πολιτικό. Η αλλαγή των συσχετισμών στο Ευρωκοινοβούλιο είναι αναγκαία, πολύ περισσότερο σήμερα που, βάσει της Συνθήκης της Λισσαβόνας, η επιλογή του μελλοντικού Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρέπει να αντανακλά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Το Συνέδριό μας θα αποφασίσει την ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία θα ενταχθεί η ΔΗΜΑΡ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση των διερευνητικών», σημείωσε μεταξύ άλλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου