4 Νοεμβρίου 2013

Η κάμερα κατέγραψε ακόμα και τη χαριστική βολή!

0 σχόλια

- Βίντεο έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο- Συγκλονιστικό: Δείτε τι έγινε τα πρώτα λεπτά μετά τη διπλή εκτέλεση Καρέ-καρέ έχει καταγραφεί η άγρια διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο από τις κάμερες ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής και αυτό το βίντεο βρίσκεται τώρα στο μικροσκόπιο των αρχών.

Από το υλικό φαίνεται ότι η επίθεση διήρκεσε περίπου 10 δευτερόλεπτα και φαίνεται ο εκτελεστής που φορά καπέλο τζόκεϊ (ο συνεργός του φορά κράνος) να πλησιάζει τέσσερις νεαρούς άνδρες έξω από την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μόλις ο εκτελεστής φτάσει σε απόσταση 15 μέτρων αρχίζει να πυροβολεί.

Ο πρώτος εναντίον του οποίου πυροβόλησαν κατάφερε να σωθεί, καθώς προλαβαίνει να μπει στα γραφεία. Στη συνέχεια ο εκτελεστής στρέφει το όπλο του σε δεύτερο άτομο, προφανώς τον 29χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος προσπαθεί να τρέξει αλλά τελικά σωριάζεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Μετά ο δράστης πυροβολεί τον Μάνο Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. Μάλιστα στο βίντεο έχει καταγραφεί και η επόμενη φρικιαστική κίνησή του: πλησιάζει τα θύματα στο μισό μέτρο και τους δίνει τη χαρακτηριστική βολή.

Αμέσως μετά στρέφει την πλάτη και ατάραχος επιστρέφει στη μηχανή με την οποία διέφυγε μαζί με τον συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν μηχανή Africa Twin, αμφότεροι κρατούσαν όπλα, ενώ θεωρείται βέβαιο πως υπήρχε και ομάδα υποστήριξης.

Το συγκεκριμένο υλικό δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ένα βίντεο όμως από τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση πρόβαλλαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και ΑΝΤ1.
 




 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου