1 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος της δολοφονίας, η Δημοκρατία...

0 σχόλια

Τι αναφέρουν ΠΑΣΟΚ- Ντόρα Μπακογιάννη...
“Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα. Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και...
στοχεύει στη δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη φονική επίθεση.
Η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω του ΣΚΑΙ , δήλωσε για την επίθεση πως «μπορεί να είναι στόχος πολλών η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος» . Κια πρόσθεσε οτι «φοβούμαι ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, φοβούμαι πως δε θα είναι και η τελευταία. Δεν θα τους περάσει. Νταήδες ξεφτιλισμένοι όσοι ασκούν αυτής της μορφής της βία γελοιωδέστατα πρόσωπα".

Το ΠΑΣΟΚ απ' την μεριά του, ανέφερε: "Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου