5 Νοεμβρίου 2013

«Να ενώσουμε τις φωνές μας με τους γονείς του Π. Φύσσα»

0 σχόλια

Ο πατέρας του 29χρονου απευθύνει έκκληση να σταματήσει ο κύκλος του αίματος - Μετά τη δολοφονία Φύσσα, έλεγε στο γιο του να μην πηγαίνει στη Χρυσή Αυγή

Έκκληση να σταματήσει ο κύκλος του αίματος και του μίσους απεύθυνε με νέες του δηλώσεις ο πατέρας του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου που τραυματίστηκε κατά την φονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Ροβέρτος Γέροντας εξέφρασε μάλιστα τα συλλυπητήριά του στους γονείς του Παύλου Φύσσα και τους κάλεσε «να ενώσουν τις φωνές τους».

Όπως είπε ο κ. Ροβέρτος, ο Παύλος δεν έφταιξε σε τίποτα, ενώ χαρακτήρισε τρελό τον Γ. Ρουπακιά.

Αποκάλυψε επίσης ότι μετά τη δολοφονία του Φύσσα, είχε εκφράσει στον γιο του την ανησυχία του για το ενδεχόμενο αντιποίνων και του έλεγε να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης. Όπως τόνισε όμως, δεν το μυαλό του δεν πήγε ποτέ σε μια τέτοιου είδους επίθεση.

Παράλληλα, ο κ. Γέροντας αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά όχι ιδιαίτερα ενεργό. Μάλιστα, σε χθεσινές του δηλώσεις είχε χαρακτηρίσει τον γιο του ως ένα ήσυχο νεαρό που δεν προκαλούσε και που κρατούσε απόσταση από τα επεισόδια στα οποία εμπλέκεται συχνά-πυκνά η Χρυσή Αυγή.

Τόνισε ακόμη πως ο 29χρονος Αλέξανδρος πρόσφερε εργασία εθελοντικά στο κόμμα, περιφρουρώντας τα γραφεία της Χ.Α.

«Δεν βρισκόταν ποτέ σε θέση άμυνας ή επίθεσης. Πήγαινε για καμιά ώρα και πρόσεχε μαζί με άλλους νεαρούς ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στα γραφεία, ώστε να μην βάλει κανείς βόμβα. Έπειτα από τη δολοφονία του Φύσσα του είχα πει να μην πηγαίνει και δεν πήγαινε τον πρώτο καιρό».

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Γέροντα νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο χωρίς επιμηκύνσεις και άλλες μετεγχειρητικές επιπλοκές, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς», ο πατέρας του κ. Ροβέρτος Γέροντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου