4 Νοεμβρίου 2013

«Και ο Παύλος Φύσσας παιδί μου ήταν», λέει η μητέρα του Αλ. Γέροντα

0 σχόλια

Είμαι μάνα πάνω απ' όλα - Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε δολοφονίες - Κρίσιμες ώρες για τον 29χρονο πολυτραυματία

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η κυρία Όλγα, η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ. Γεννηματάς μετά τα πυρά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Και ο Παύλος Φύσσας είναι παιδί μου» είπε η μητέρα του 29χρονου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και σημείωσε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε δολοφονίες». «Πάνω απ' όλα είμαι μάνα» συμπλήρωσε και απηύθυνε έκκληση για ένα ηχηρό «όχι βία στη βία» καθώς, όπως είπε, «υπάρχουν άλλοι τρόποι να κερδίσουμε την Ελλάδα μας».

Η κ. Όλγα μίλησε και για το δύο ετών παιδί του Αλέξανδρου το οποίο, όπως είπε, μόλις χτυπάει το κουδούνι λέει «ο μπαμπάς μου είναι».


Κρίσιμες ώρες για τον 29χρονο πολυτραυματία

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" σχετικά με την έκβαση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου τραυματία από τη δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο ασθενής συμπλήρωσε δύο 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ευρισκόμενος σε σταθερή κατάσταση, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του βαρύτατου τραυματισμού του.

Η σφαίρα που είχε δεχτεί έπληξε ζωτικά όργανα, όπως ο πνεύμονας, το στομάχι και η σπλήνα. Οι θωρακοχειρουργοί και οι χειρουργοί του νοσοκομείου αποκατέστησαν τις σοβαρές βλάβες του 29χρονου, επισημαίνοντας από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, ότι στάθηκε "τυχερός" μέσα στην ατυχία του, καθώς η σφαίρα κατά τη διαδρομή της στο σώμα του, από την άνω κλείδα ως πύλη εισόδου, μέχρι την κοιλιακή χώρα, απ' όπου εξήλθε, δεν πέρασε από την καρδιά του για χιλιοστά του... χιλιοστού.

Εχοντας πλέον εισέλθει στο τρίτο 24ωρο, χωρίς επιμολύνσεις και άλλες μετεγχειρητικές επιπλοκές, ο 29χρονος φαίνεται ότι κερδίζει συνεχώς έδαφος στη δύσκολη αυτή διαδρομή που διανύει από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Εάν καταφέρει να αντέξει ακόμη ένα 48ωρο στην ίδια σταθερή κατάσταση, τότε οι γιατροί δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου