3 Νοεμβρίου 2013

Γλέζος: Έχουμε πρόγραμμα, αλλά δεν πείθουμε

0 σχόλια

Για την εκ των έσω κριτική που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά: «Μάλλον πρέπει να μάθουν να ακούν, να κατανοούν όσα λέγονται και όχι όσα οι ίδιοι ονειρεύονται»

Αμετακίνητος στη θέση του ότι τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το πού θα βρει τα χρήματα, προκειμένου να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του, παραμένει ο Μανώλης Γλέζος.

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Γλέζος εξηγεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεν πρόγραμμα, αλλά «η εκφορά του προς τα έξω πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να πείθει».

Σημείωσε ωστόσο πως η μη πειστικότητα των λεγομένων του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται πρωτίστως «στο ότι αντιμετωπίζουμε μία διαρκή καταιγίδα νέων δυσμενών όρων που επιβάλλει η τρόικα», συμπληρώνοντας όμως πως «αυτό το κακό θα το ανακόψουμε».

Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μάλλον πρέπει να μάθουν να ακούν, να κατανοούν όσα λέγονται και όχι όσα οι ίδιοι ονειρεύονται».

Τέλος, ο κ. Γλέζος σχολίασε ότι είναι καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τη διαφορά. «Αν έρθει πρώτο κόμμα και λάβει τις 50 χαριστικές έδρες, να σχηματίσει κυβέρνηση, για να ψηφίσει αμέσως την απλή αναλογική» λέει χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου