15 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμάζονται για το 2ο ντιμπέιτ Ομπάμα και Ρόμνεϊ - Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

0 σχόλια

Oι σύμβουλοι της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ομπάμα υποσχέθηκαν την Κυριακή ότι θα είναι πιο επιθετικός την Τρίτη στη...
δεύτερη τηλεμαχία του ενάντια στον Mitt Romney μετά από την παθητική στάση του που σε μεγάλο βαθμό επέκρινε την απόδοσή του στην πρώτη αναμέτρηση τους.Στο στρατηγείο του Ρόμνεϊ το κλίμα έχει αναστραφεί και διαχέεται ο ενθουσιασμός από τα τελευταία γκάλοπ.

Από το πρώτο ντιμπεϊτ στο Ντένβερ στις 3 Οκτωβρίου, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Romney έχει διαγράψει το προβάδισμα του Μπάρακ Ομπάμα στη μάχη για την προεδρία. Ο Ρόμνεϊ προηγείται του Ομπάμα με 48% έναντι 47% στο Κολοράντο σε δημοσκόπηση για την DenverPost και με 51%-46% στη Φλόριντα σε δημοσκόπηση για τη Miami Herald και τους Tamba Bay Times. Ωστόσο, ο πρόεδρος Ομπάμα διατηρεί το προβάδισμά του στο Οχάιο με 48% έναντι 47% του Ρεπουμπλικανού Ρόμνεϊ.

Ο Obama θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Romney σε ντιμπέιτ που θα γίνει την Τρίτη στο Πανεπιστήμιο Hofstra στο Hempstead, στη Νέα Υόρκη. Η τρίτη και τελευταία προεδρική τηλεμαχία θα λάβει χώρα στις 22 Οκτωβρίου στη Φλόριντα.

O Πρόεδρος Barack Obama, σε μια προσπάθεια να διώξει το άγχος της προεκλογικής εκστρατείας, μοίρασε πίτσα (!) σε εθελοντές στο γραφείο του στο Williamsburg της Βιρτζίνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου