19 Νοεμβρίου 2011

Συναντήσεις Γιώργου με κορυφαίους

0 σχόλια

Συναντήσεις Γιώργου με κορυφαίους
Κύκλο διαλόγου με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει ανοίξει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να σχεδιάσει την  επόμενη ημέρα στην ηγεσία του  κινήματος.
Άλλωστε, ακόμα και εκείνοι  που επιθυμούν διακαώς την  αποχώρησή του από την ηγεσία του κόμματος, αναγνωρίζουν ότι μόνο αυτός την συγκεκριμένη περίοδο εγγυάται την ενότητα της παράταξης και μόνο με δική του πρωτοβουλία μπορεί να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία της διαδοχής.
Ο πρώην πρωθυπουργός, έφτασε νωρίς σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Βουλή προκειμένου να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Τρόικα. Παραμένει όμως εκεί γιατί θα συναντηθεί με τον ...υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Οι συναντήσεις  θα συνεχιστούν την Δευτέρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, τον κοινοβουλευτικό  εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πέτρο  Ευθυμίου και τον κ. Χάρη Καστανίδη. Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή είδε τους κυρίους Δημήτρη Ρέππα, Βαγγέλη Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο, την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τους κυρίους Χρήστο Παπουτσή και Κώστα Σκανδαλίδη.
Για την ώρα, το κλίμα  στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι  «χαλαρό» καθώς οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να θέσουν τώρα  θέμα ηγεσίας. Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν ως «ημερομηνία ορόσημο» αυτή κατά την οποία θα εκταμιευτεί η 6η δόση, εκτιμώντας ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα θα ξεκινήσει η αμφισβήτηση του κ. Παπανδρέου από βουλευτές που θεωρούν ότι αν το ΠΑΣΟΚ οδηγηθεί στις εκλογές με τον σημερινό πρόεδρο τότε θα χάσει πανηγυρικά.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου