22 Νοεμβρίου 2011

Σπαζοκεφαλιά για Ερνέστο

0 σχόλια

Σπαζοκεφαλιά για Ερνέστο
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί για τη Μασσαλία, όπου την Τετάρτη το βράδυ θ’ αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει να βρει λύσεις για να «μπαλώσει» τα κενά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Με δεδομένο ότι Ιμπαγάσα, Μακούν και Ορμπάιθ είναι εκτός αποστολής και ο Φέισα που συμπεριλήφθηκε στη 18άδα έχει να προπονηθεί με την ομάδα σχεδόν δύο εβδομάδες, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να ...κάνει «πειράματα» για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στη Μαρσέιγ.
Ο 47χρονος κόουτς των πρωταθλητών θα περιμένει την προπόνηση που θα κάνουν το βράδυ της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» στο «Βελοντρόμ» για να δει αν μπορεί τελικά να υπολογίζει στη βοήθεια του Φέισα. Αν ο Σέρβος καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, τότε το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, δίπλα στον Μοντέστο.
Σε περίπτωση όμως που ο διεθνής μέσος δεν δείξει ότι είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον αγώνα (κάτι που είναι πιθανό) τότε ο Βαλβέρδε θα πρέπει να πάει σε άλλη λύση. Μια από τις επιλογές που έχει ο Ισπανός τεχνικός είναι να περάσει τον Τοροσίδη σε θέση «κόφτη» και να παίξει ο Μανιάτης δεξί μπακ.
Από την άλλη υπάρχει και η λύση ν’ αγωνιστεί ο Φουστέρ δίπλα στον Γάλλο και να παίξει ο Γέστε πίσω από τον Τζιμπούρ. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει η πληροφορία πως ο Βαλβέρδε μίλησε στον Μαρκάνο και του είπε πως σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο αμυντικού μέσου, μια θέση στην οποία έχει παίξει ο Ισπανός σε μερικά παιχνίδια στη Χετάφε.
Μια πιθανή ενδεκάδα των πρωταθλητών, με τον Φέισα ετοιμοπόλεμο είναι, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοντέστο Φέισα, Χολέμπας (αριστερά στην επιθετική τριάδα), Μιραλάς (δεξιά) Φουστέρ σε ρόλο δεύτερου στράικερ και Τζιμπούρ σέντερ φορ.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου