22 Νοεμβρίου 2011

Ζητά δικαιοσύνη ο Μπέος με επιστολή

0 σχόλια

Ζητά δικαιοσύνη ο Μπέος με επιστολή
Με μια οκτασέλιδη επιστολή του από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται, ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνει αίτηση-αναφορά προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αλλά και προς 10 ακόμη πρόσωπα και φορείς, τονίζοντας ουσιαστικά πως αποτελεί εξιλαστήριο θύμα.
Αίτημά του, όπως ο ίδιος το θέτει, να κριθεί με «δικαστική συνείδηση και με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πολιτικές και δημοσιογραφικές σκοπιμότητες».
Όπως, πολύ χαρακτηριστικά, αναφέρει στην ...επιστολή του ανησυχεί πλέον και για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, διότι από αυτή εξαρτάται η τύχη της οικογένειάς του, του ίδιου, αλλά και των επιχειρήσεών του, «οι οποίες κατά το κοινώς λεγόμενο, πάνε κατά διαόλου (sic)».
Ο Αχιλλέας Μπέος, που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απόπειρα εκβιασμού στον Γιώργο Δαλούκα στις 9 Ιανουαρίου του νέου έτους, έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, θεωρώντας άδικη και παράνομη την προφυλάκισή του.
«Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνομαι και εγώ, ο οικογενειάρχης με τα πέντε παιδιά, ο οποίος συνελήφθην και κρατούμαι παράνομα», γράφει η επιστολή, που αφήνει αιχμές εναντίον των δημοσιογράφων, των πολιτικών και του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου