22 Νοεμβρίου 2011

Πρωθυπουργός μόνος ψάχνει

0 σχόλια

Ο Λουκάς Παπαδήμος ηγείται ενός κυβερνητικού σχήματος που στηρίζεται από τρια κόμματα τα οποία του ανέθεσαν τη διακυβέρνηση της χώρα κι...αποχώρησαν.

Στο ΠΑΣΟΚ
ψάχνουν να βρουν ποιοι θα συμμετάσχουν ως ψηφοφόροι στις εσωκομματικές διαδικασίες καθώς μέχρι στιγμής όλοι θα είναι υποψήφιοι. Από σήμερα μάλιστα, ο πρωθυπουργός μπορεί να ελπίζει και στην παραγωγικότητα του ...Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος θα εκτελεί παράλληλα χρέη υποψήφιου αρχηγού και υπουργού Ανάπτυξης.

Στη Νέα Δημοκρατία
ψάχνουν να βρουν και τα τελευταία στυλό των γραφείων της Συγγρού για να τα απομακρύνουν από το χώρο δράσης...


...του Αντώνη Σαμαρά. Ο Πατριωτικότερος έχει καταστήσει σαφές ότι είναι κατά των υπογραφών και του γραπτού λόγου κι αντιπροτείνει ως συμβόλαιο το λόγο του. Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα πήρε δάνειο από την Τράπεζα Αττικής η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψει τίποτα.

Στο ΛΑΟΣ
τρέχουν να προλάβουν να ικανοποιήσουν όλους τους πελάτες και χορηγούς του. Ο Βορίδης ψάχνει να βρει πως θα θέσει πατριωτικά πληθυσμιακά κριτήρια ενώ ο Άδωνις υπόσχεται στους εφοπλιστές τα πάντα. Ο Ροντούλης πάλι δεν ενοχλεί, πίνει απλά τσίπουρα στη Λάρισα χαζεύοντας το υπουργικό αυτοκίνητο από το τζάμι του καφενείου.

Όλο αυτόν τον μεταπολιτευτικό θίασο θα πρέπει να τον μεταμορφώσει  σε παραγωγική κυβέρνηση ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος φυσικά θα είναι και το
εξιλαστήριο θύμα όλων αυτών αν δεν τα καταφέρουμε ως χώρα.
πηγη: http://www.parapolitiki.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου