12 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

0 σχόλια


Κατά πως φαίνεται, σήμερα που έχουμε νέα Κυβέρνηση, μόνο το προφανές δεν έγινε αντιληπτό, ότι δηλαδή τώρα πραγματικά η Κυβέρνηση Παπανδρέου και ο ίδιος πραγματικά είχαν μόλις αρχίσει μια ουσιαστική προσπάθεια να χτυπηθούν συμφέροντα που κατ’ επάγγελμα έβγαζαν χρήματα στην Ελβετία και είχαν μεγάλες καταθέσεις και κατ’ εξακολούθηση έλεγχαν χρηματοτραπεζικές διαδικασίες. Τα συμφέροντα αυτά θα δέχονταν ισχυρά πλήγματα από την φορολόγηση των ....

καταθέσεων στην Ελβετία, από το κούρεμα του χρέους και από την κρατικοποίηση των τραπεζών – παραμάγαζα που συντηρούσαν νοσηρές επιχειρήσεις των ΜΜΕ.
Σαφώς και η ανακοπή την προσπάθειας αυτής ανήχθη σε ύψιστο καθήκον διαφόρων πολιτικών που ανταποκρίνονται σε αυτά τα συμφέροντα με μια ενορχηστρωμένη διαδικασία διαρκούς φθοράς του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ με πρώτο βιολί τον Σαμαρά, αλλά και ΜΜΕ, οι οποίοι με συστηματική διαχείριση της κατάστασης προσπάθησαν να επιβάλουν στις διαπραγματεύσεις για νέα Κυβέρνηση, ένα μοντέλο Κυβέρνησης Σημίτη, κυρίως ως προς τα άτομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου