21 Νοεμβρίου 2011

Η Λούκα δε φοβάται τις… ντομάτες

0 σχόλια

Η Λούκα δε φοβάται τις… ντομάτες
Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα mega» βρέθηκε το πρωϊ το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, όπου και έδωσε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης σε Καμπουράκη, Οικονόμου.
Η κ. Κατσέλη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που αφορά στην «επόμενη μέρα» του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «πολύ καλά κάνει ο Γ.Παπανδρέου που μιλάει με στελέχη». Είπε ότι όλοι στο κόμμα μιλούν μεταξύ τους συμπεριλαμβανομένης και της ιδίας.
Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Οικονομέα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ...δε φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο, καθώς μιλάει ελεύθερα με τον κόσμο και τους ψηφοφόρους της.
Δείτε το διάλογο:
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Συγνώμη αυτό που διαβάζουμε ότι κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου για να…
Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ:
Πολύ καλά έκανε, μιλάει μαζί τους…
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ:
Μισό λεπτό, όχι για να κουβεντιάσει γι΄ αυτά τα θέματα που σας ρωτάμε, είναι αλήθεια;
Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ:
Όχι κ. Οικονομέα, πιστεύω ότι και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλα τα στελέχη μιλάμε μεταξύ μας για την επόμενη ημέρα. Και μιλάμε για τις επιλογές, το πρόγραμμα και με τι λόγο θα κατεβούμε στον κόσμο.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτή η συνάντηση που κάνετε και η επικοινωνία στη Β΄ Αθηνών με τους πολίτες σε σπίτια γίνεται ή σε ανοιχτές συγκεντρώσεις;
Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Σε σπίτια κυρίως αλλά και σε πιο ανοιχτές συγκεντρώσεις.
Εγώ κ. Παναγιώτου δεν έχω πρόβλημα και νομίζω και πολλοί άλλοι συνάδελφοι να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε. Η αγωνία του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που ο κόσμος θέλει να μάθει, δεν υπάρχει απαξίωση ή τουλάχιστον δεν συναντώ την απαξίωση του πολιτικού συστήματος.
Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ:
Έχει ψιλοκοπάσει αυτή η οργή πάντως που υπήρχε.
Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Όχι οργή υπάρχει.
ΠΗΓΗ: apospasma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου