30 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΗ :" Κέικ με γευση JACK DANIELS "

0 σχόλια
Α. Υλικά:
1 φλυτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 φλυτζάνι βούτυρο χυμός λεμονιού
4 μεγάλα αυγά καρύδα
1 μπουκάλι JACK DANIELS
2 φλυτζάνι αποξηραμένα φρούτα


Β. Παρασκευή:
Δοκιμάστε το JACK DANIELS για να ελέγξετε την ποιότητα. Πάρτε μια μεγάλη γαβάθα και δοκιμάστε το ουίσκυ ξανά. Για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα, γεμίστε ένα φλυτζάνι και πιείτε. Επαναλάβετε.

Βάλτε το αλεύρι και το βούτυρο στο μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνει μια μαλακή μπάλα. Προσθέστε ένα κουταλάκι σόδα. Ξαναχτυπήστε το. Βεβαιωθείτε ότι το ουίσκυ είναι ακόμα εντάξει. Δοκιμάστε άλλο ένα φλυτζάνι. Σβήστε το μίξα.

Σπάστε δυό αυτιά και προσθέστε τα στο μπώλ. Ρίξτε και το φλυτζάνι με τα αποξηραμένα φρούτα. Μιξάρετε το χτυπητό. Αν τα αποφρηραμένα ξούτα κολήσουν στο μαραφέτι του μίξερ ξύστε τα με ένα τσακαβίδι. Δοκιμάστε το ουίσκυ για να ελέγξετε τη γεύση του. Μετά, κοθκινήθτε δύο φλυτζάνια αλάτι. Ή κάτι τέτοιο. Ποιόθ ενδιαφέρεται... Ελέγξτε το ουίσκυ.

Τώρα τσρίψτε το λεμόνι και στραγκίστε τα καρύδια. Προσθέστε ένα τραπέζι. Προσθέστε και ένα κουτάλι ζάχαρη ή κάτι άλλο. Ό,τι βρήτε τέλοθ πάντων. Λαδώθτε το φούρνο και κατουρήθτε στο πθυγείο. Αναπθτε το κέικ θτουθ 350 βαθμούθ. Μη κθχάθετε να χτυπήθετε το μίκθερ. Πετάκθτε το μπωλ από το παράθυρο. Ελέγκθτε το ουίσκυ κθανά και πηγείνετε θτο κρεββάτι...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου