1 Δεκεμβρίου 2011

Τι με λες τώρα!!!

0 σχόλια

Ο αετός έφαγε τον πετεινό και πάει για τους 32. Μετά από 90 λεπτά, μέσα σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της Αγγλίας, απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του νησιού ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την νίκη , να περάσει στους 32 του Europa Leage και να μας τρελάνει όλους
Όλοι περιμέναμε ένα δύσκολο βράδυ για την Ελληνική ομάδα με μεγαλύτερο μας όνειρο το Χ , αλλά η ομάδα του Μπόλονι είχε άλλους στόχους. Με το που μπήκαν στο γήπεδο καλησπέρισαν τους Άγγλους με δύο γκολ που δημιούργησε ο Γεωργιάδης και σκόραραν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.
Οι πετεινοί φάνηκαν να παγώνουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, με τους φίλους της Τότεναμ να χάνουν την φωνή τους και τους 2000 φίλους του ΠΑΟΚ να κερδίζουν από νωρίς την μάχη της κερκίδας. Και εκεί γύρω στο 37 ο Ολλανδός ρέφερι ¨είδε¨ χέρι σε απόκρουση του Σταφυλίδη με το σώμα. Και καταλόγισε πέναλτι , αποβαλόντας ταυτόχρονα τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Οι πετεινοί μείωσαν με την εκτέλεση του Μόντριτς και από εκείνη την στιγμή πήραν τα ηνία του παιχνιδίου. Το γήπεδο φαινόταν να κατηφορίζει και όλοι περίμεναν το αναπόφευκτο 2-2.
Οι πάιχτες του ΠΑΟΚ μας έβαλαν όμως και πάλι τα γυαλιά κρατώντας μέχρι το τέλος με νύχια και με δόντια το διπλό και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μπράβο και πάλι μπράβο μας έκαναν όλους περήφανους και για ακόμα μία φορά έδειξαν ότι δεν κάνουν τα λεφτά την ομάδα, αλλά η πίστη και η θέληση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου