23 Απριλίου 2012

Ξένια Μαργαρίτου: Μια ξεχωριστή δασκάλα από την Θεσσαλονίκη [βίντεο - φωτο]

0 σχόλια

Ξένια Μαργαρίτου: Μια ξεχωριστή δασκάλα από την Θεσσαλονίκη [βίντεο - φωτο]

Η Ξένια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1983, αλλά για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να αφήσει την πόλη της και επέλεξε να έρθει στην Αθήνα.
Η μελαχρινή καλλονή είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, αλλά δηλώνει ουδέτερη.
Έχει κάνει σπουδές θεάτρου σε δραματική σχολή και επίσης, έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου ....
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όμως, όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός και ελπίζει να ακολουθήσει κάποια στιγμή αυτό το επάγγελμα.
Το 2008 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Playmate». Δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο, αλλά κέρδισε αναγνωρισιμότητα. Την θαυμάσαμε μέσα από την γυμνή και πολύ σέξι φωτογράφιση που έκανε στο περιοδικό «Playboy» για το τεύχος Μαΐου 2009.
Παραδόξως είναι λάτρης του καλού φαγητού (αν και δεν της φαίνεται). Την αρέσει πολύ η R’n’B μουσική, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να την πετύχεις σε τέτοιου είδους πάρτι, ενώ αγαπά πολύ τον χορό και το τένις.
Όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr, ιδανικό σύντροφο θεωρεί αυτόν που διαθέτει χιούμορ, αυτοπεποίθηση, είναι προστατευτικός, κύριος απέναντί της και μπορεί να διαβάζει την σκέψη της. Όταν την αρέσει κάποιος, είναι διατεθειμένη να κάνει την πρώτη κίνηση, παίρνοντας το ρίσκο με όπλο το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της.
alt
alt
alt
alt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου