10 Απριλίου 2012

Οποιος συμφωνεί μαζί μου επιστρέφει

0 σχόλια

Οποιος συμφωνεί μαζί μου επιστρέφει Όποιος θέλει να επιστρέψει οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ θα είναι ανοικτές. Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχε ο Βαγγέλης Βενιζέλος με την ηγετική ομάδα του κόμματος θα απευθύνει κάλεσμα στους διαγραμμένους να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, εφόσον συμφωνούν με την πολιτική του.
Η κατάλληλη στιγμή κρίθηκε πως είναι η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και βασικό στόχο έχει  να σηματοδοτήσει την «συστράτευση του προοδευτικού χώρου» ενόψει των κρίσιμων εκλογών....
Όλοι οι κορυφαίοι υπουργοί που συμμετείχαν στη σύσκεψη συμφωνήσαν παρά τις αρχικές αντιρρήσεις που είχαν διατυπώσει τόσο η Άννα Διαμαντοπουλου, όσο και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρόπος που θα το διατυπώσει δεν θα παραπέμπει σε  δηλώσεις νομιμοφροσύνης, αλλά θα πρέπει όσοι επιστρέψουν στα ψηφοδέλτια να συμφωνούν με την πολιτική του Κόμματος.

Στην συνεδρίαση που διήρκεσε 3 ώρες και μετείχαν οι  Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Μίμης Ανδρουλάκης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου κυρία Φώφη Γεννηματά, αναλύθηκε η προεκλογική τακτική του ΠΑΣΟΚ.

Η κύρια λέξη που θα την διατρέχει θα είναι η «αλήθεια» κάτι που συχνά πυκνά ως έκφραση χρησιμοποιεί ο κ. Βενιζέλος. Επιπλέον ειδοποίησε τα στελέχη του να είναι σε επιφυλακή ακόμη και το Σαββατοκύριακο καθώς θα υπάρξει ακόμη μια συνεδρίαση με την ίδια σύνθεση και ζήτησε μέχρι αύριο να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους για τις προεκλογικές δράσεις του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλειψαν τα συντροφικά μαχαιρώματα από τη συνεδρίαση με στόχο το Μιχαλη Χρυσοχοιδη. Τόσο ο πρόεδρος του Κινήματος αλλά και ο κ. Χρήστος Παπουτσής, άφησαν αιχμές  για το θέμα χώρων κράτησης των μεταναστών. «Είναι ευαίσθητο θέμα, πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή» είπαν κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου