1 Απριλίου 2012

Γεννηματά: Ήταν μεγάλο λάθος το «λεφτά υπάρχουν»!

0 σχόλια

Γεννηματά: Ήταν μεγάλο λάθος το «λεφτά υπάρχουν»!

Η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι δεδομένη και για το ΠΑΣΟΚ οι εκλογές είναι μια μεγάλη δοκιμασία, δηλώνει η Φώφη Γεννηματά, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος σπεύδει όμως να τονίσει ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα εξαρτηθεί, όχι από το ποιος θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, αλλά από το ποια πολιτική δύναμη θα ....
απαντήσει στην αγωνία για το αύριο με όραμα και ρεαλισμό.
«Δυστυχώς φοβάμαι ότι όσες πολιτικές δυνάμεις φώναζαν και φωνάζουν εναντίον του μνημονίου ουσιαστικά υπερασπίζονται όλα αυτά που μας οδήγησαν σε αυτό και όχι τους χιλιάδες ανέργους, τις χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν εξαιτίας της ύφεσης» δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, συμπληρώνοντας ότι το δημοψήφισμα που είχε εξαγγείλει ο Γιώργος Παπανδρέου έπρεπε να γίνει πριν την εφαρμογή του πρώτου μνημονίου.
Επίσης αναγνωρίζει ότι το «λεφτά υπάρχουν» ήταν μια λανθασμένη διατύπωση, όπως επίσης και η εκτίμηση ότι θα ήταν τόσο εύκολη και γρήγορη η πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι δεν θα έβλαπταν μερικές συγγνώμες από τους εύκολα αντιπολιτευόμενους όλο αυτό τον καιρό».
Τέλος στην ερώτηση για το αν μπορεί να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απαντά: «Οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν πώς θα κυβερνηθεί αυτός ο τόπος», όπως αναφέρει το parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου