23 Απριλίου 2012

Φοβού την… Χρυσή Αυγή στο ΠΑΣΟΚ!

0 σχόλια

Φοβού την… Χρυσή Αυγή στο ΠΑΣΟΚ!

Στην Ιπποκράτους, με… ευκαιρία τον Πέτρο Ευθυμίου, βρήκαν την ευκαιρία να «ξεσπαθώσουν» εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και πλέον, όπου βρεθούν και όπου σταθούν στο κόμμα, εξαπολύουν επιθέσεις, αναφέρει το parapolitika.gr.
Σήμερα, η Φώφη Γεννηματά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Χρυσή Αυγή, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ να δείχνει το φόβο της όταν είπε το εξής:...

«Είναι πράγματι ανησυχητικό φαινόμενο αυτό και πρέπει να μας απασχολήσει όλους. Πιστεύω ότι η απελπισία, τα αδιέξοδα, η ισοπέδωση, η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές και σε ακροδεξιές συμπεριφορές. Εμείς κάναμε και δημόσια δήλωση, σε σχέση και με το επεισόδιο που έγινε με τον κ. Ευθυμίου, γιατί θεωρούμε, εκτός από το ότι πρέπει κανείς να καταδικάσει τη βία και τα έκτροπα, ότι πρέπει οπωσδήποτε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να δημιουργήσουν ένα μέτωπο, για να μπορέσουν να υπερασπιστούν τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Και σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν θέλουμε να δούμε μέσα στην Ελληνική Βουλή ανθρώπους που χαιρετούν ναζιστικά και πιστεύουν στη βία. Είναι μια ξεκάθαρη θέση και θεωρούμε ότι, για να μπορέσουμε ακριβώς να το αποφύγουμε αυτό, χρειάζονται προτάσεις, χρειάζονται λύσεις, χρειάζεται συνεργασία, χρειάζεται συμμαχία όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Γιατί η στείρα άρνηση και η ισοπέδωση οδηγούν σε τέτοιου είδους αποτελέσματα.
Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο προοπτική και ελπίδα και είναι η εποχή των συνεργασιών. Και όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει αυτή η κουλτούρα των συνεργασιών και των ευρύτερων συμμαχιών, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε ότι είναι η εποχή να ανταποκριθούμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας. Και θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, αυτή τη στιγμή, που να μπορεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης μόνη της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου