29 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια
                   OΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Οι εκλογές στις 17 Ιουνίου του 2012 είναι οι σοβαρότερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να σκεφτούμε ποιος μας έχει στηρίξει αυτά τα χρονια και ποιος μας λέει την αλήθεια.
  1. Το ΠΑΣΟΚ απο το 1981 που ο Ανδρέας Παπανδρέου προσκύνησε στην Παναγία Σουμελά, είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που έφερε νόμους στην Ελληνική Βουλή για τους Πόντιους.
  2. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας έδωσε όλα τα επιδόματα. Η ΝΔ του Μητσοτάκη τα έκοψε, για να φέρει ο Σαμαράς τους φίλους του απο την Αλβανία ( τότε που ο Καμμένος χειροκροτούσε σαν βουλευτής της ΝΔ).
  3. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας έδωσε ρεύμα στα αυθαίρετα του 1994.
  4. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας έδωσε δάνεια για να φτιάξουμε τα σπίτια μας.
  5. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας μείωσε τα ένσημα στο 50% και αφαίρεσε τα πρόστιμα.
  6. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας που έκανε το νόμο για τις προσλήψεις των παλιννοστούντων.
  7. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έφερε νόμο στην Βουλή για την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας και καθιέρωσε την 19η Μαίου, ημέρα μνήμης που σήμερα τα παιδιά μας την διδάσκονται και στα σχολεία.
  8. Το ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο είναι το κόμμα που έφερε τον τελευταίο νόμο για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων με την παρέμβαση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας και μείωσε το πρόστιμο κατά 80%


    Αυτές είναι οι αλήθειες. Εάν υπάρχει άλλο κόμμα στην Ελλάδα που να έκανε κάτι για τους Πόντιους ας βγει να το πεί. Τα ψέμματα και τα έργα τελείωσαν. Οι "περαστικοί" ας μην καπηλεύονται το έργο του ΠΑΣΟΚ.


    Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Όλοι περνάμε δύσκολα. Φταίνε τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει ο Καραμανλής και η παρέα του που τα τελευταία 5 χρόνια που κυβερνούσαν χρέωσαν την Ελλάδα όσα είχε δανειστεί απο το 1821 και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

     Φίλες και Φίλοι,
    σας καλούμε να δώσετετην δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε και θα ολοκληρώσουμε όλοι μαζί!

    ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου