13 Μαΐου 2012

Ο Αλέξης της δραχμής ...

3 σχόλια

Ο Αλέκος Αλαβάνος σε άρθρο του που δημοσιεύει (εδώ) σήμερα υπογραμμίζει πως η Αριστερά ...οφείλει να πει στην κοινωνία την αλήθεια, πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία.

Σχόλιο: Ακούς Αλέξη τι λέει ο κ. Αλαβάνος που σε έκανε άνθρωπο ;;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ, ΕΛΙΓΜΩΝ Κ.Τ.Λ. ΠΡΙΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ.
ΤΟ "ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ" ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ.
- ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.
- ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ (ΠΑΣΟΚ,Μ.Δ., ΔΗΜ.ΑΡ.)
ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙ ΥΠΑΡΕΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ; ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2.5 χρονια είχες άνεση χρόνου? Πριν 7 ίσως.. Πρίν δυόμισι είχε σκάσει η βόμβα στη θάλασσα και ερχόταν το τσουνάμι. Και πάλι καλά το κοινοβούλιο αποφάσισε τότε να κρατήσει τότε υπεύθυνη στάση και να υπάρξει μια καταιγίδα επιπέδου 4 και όχι επιπέδου 1 που πάει να γίνει τώρα. Μην χρησιμοποιείται λέξεις όπως Πραξικόπημα για να δηλώσετε την αντίθεση σας με την κύβερνησησ συνεργασίας εκτάκτου ανάγκης που συγκροτήθηκε, είναι πολύ ντεμοντέ λέξεις πια.. Θα χάσουν και το νόημα τους..
Δημοσιοποιήθηκαν τα πρακτικά των συζητήσεων και φάνηκε ότι ο Αλέξης ήταν στην Γωνία... Ούτε ένα επιχείρημα!!
Δημοσιοποιήθηκαν και πολλές οικονομικές μελέτες για την κατάσταση της οικονομίας, που βουλιάζει σαν το Τιτανικό. Τον ιούνη θα έχουμε θέματα μισθών και συντάξεων, και πιο μπροστά πολυ πιθανό να συμβεί πιστωτικό γεγονός καθώς η ελλάδα δεν θα πληρώσει το ομόλογο των 400 εκ..Και απο την άλλη ο Γλέζος να λέει οτι θα γίνει κατάσχεση καταθέσεων απο το ελληνικό δημόσιο ανω των 20000... Τα εθνικά θέματα και ζητήματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Τούρκοι στο Αιγαίο. Ανεξαρτητοποίηση Αγίου Ορους, και ο Τσίπρας προτείνει να ονομαστεί τα Σκόπια Μακεδόνια..Αυτή ειναι η καταιγίδα βαθμού 2.. Υπάρχει και χειρότερη..

Η στάση μας είναι και πρέπει να είναι πατριωτική. Και γιαυτό πρέπει να είμαστε υπέυθυνοι.. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία εκλογική ετυμηγορία λεει οτι Θελουμε το Τσίπρα να πάρει Διερευνητική εντολή όπως και τη Ζήτησε, και να μπεί σε ένα σχηματισμό κυβέρνησης αριστεράς, με την ανοχή των άλλων.. Γιατί δεν το έπραξε? ποιος παραχαράζει την εκλογική ετυμηγορία...

Δημοσίευση σχολίου