18 Μαΐου 2012

Βορίδης: Το υπουργείο Υποδομών είχε πολλές προκλήσεις

0 σχόλια

Βορίδης: Το υπουργείο Υποδομών είχε πολλές προκλήσειςΣε πολύ καλό κλίμα έγινε η παράδοση – παραλαβή στο Υπουργείο Υποδομών μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του νέου υπουργού Σίμου Σιμόπουλου.
Ο πρώην υπουργός υποστήριξε οτι το Υποδομών είναι ένα υπουργείο όπου επιταχύνονται αναπτυξιακοί στόχοι και αυτό πρέπει να γίνει και έως τις εκλογές αλλά και μετά .
Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε συγκεκριμένα:
«Η δική μου η εικόνα, ως προσωπική κατάθεση είναι ότι αυτό υπήρξε ένα υπουργείο με πάρα πολλές προκλήσεις. Εξαιρετικά ενδιαφέρον, εξαιρετικά δημιουργικό, παραγωγικό και κρίσιμο για την ανάπτυξη του τόπου. Θέλω να ελπίζω, είμαι βέβαιος, για το σημαντικό έργο σε αυτό το χρονικό – κρίσιμο –διάστημα, που θα επιτελέσει η υπηρεσιακή Κυβέρνηση, σταθεροποιώντας και συνεχίζοντας την συνέχεια της διοικήσεως μέχρι τις εκλογές.
Αλλά και θέλω να ελπίζω ότι η επόμενη Κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί το Υπουργείο αυτό προκειμένου να επιτυγχάνονται αναπτυξιακοί στόχοι. Γιατί αυτό είναι το πολύ κρίσιμο το οποίο έχει στα… χέρια του αυτό το υπουργείο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» , σύμφωνα με το parapolitika.gr
tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου