26 Μαΐου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΝΤ: Βρίσαμε τη Christine Lagarde στο Facebook της.

0 σχόλια

Λυπάται περισσότερο τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν μαζικά απ' την πείνα απ' ό,τι λυπάται εμάς! What a bitch!

 Καλά, τι θράσος αυτή η Christine Lagarde! ...Τολμάει να συγκρίνει την ελληνική ανεπτυγμένη κοινωνία (που στο μέσο όρο της έτρωγε μια χαρά για δεκαετίες και δεν πλήρωνε κανονικούς φόρους) με χώρες της Αφρικής που τα παιδιά δυσκολεύονται να πάνε σχολείο κι οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν τις μύγες;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κι ότι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

Ως εθνικά υπερήφανοι Έλληνες της δώσαμε να καταλάβει! Μπήκαμε στο Facebook της και τα κάναμε λίμπα - για να μάθει, η άσκημη! Και όπως της έγραψε κάποιος να μη λέει πολλά για τους Έλληνες γιατι οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές - απλώς αυτή είναι γριά και άσχημη, και φταίει γι' αυτό!



(Αυτή έκανε ρητορική μίσους και προσωπική επίθεση, όχι εμείς! εμείς δεν είμαστε ρατσιστές άλλωστε! Δεν έπρεπε να τα βάλει με το λίκνο του πολιτισμού! Πόσω μάλλον όταν δεν είναι καν όμορφη!!!)


Ακολουθεί μια επιλογή από μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο πολιτισμένοι είναι οι μερικοί Έλληνες - οι άξιοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων που έφεραν τον πολιτισμό στον πλανήτη!





Είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον ότι η χώρα μας έχει τόσους πολλούς νέους ανθρώπους έτοιμους με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία τους να μιλήσουν με τόση λογική και να εξηγήσουν σε όλους γιατί η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ είναι χειρότερη απ' όλων των υπολοίπων μαζί. 








Υπάρχουν χιλιάδες παρόμοια μηνύματα ήδη, και αυξάνονται λεπτό το λεπτό.

Με τέτοιους πολίτες δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε ούτε απ' την Ευρώπη ούτε απ' οποιονδήποτε άλλον στο σύμπαν! Ας βγούμε απ' την Ευρώπη - θα τα καταφέρουμε μόνοι μας και με το λαμπρό πνεύμα μας όχι μόνο θα επιζήσουμε αλλά θα φτιάξουμε έναν νέο, λαμπρό πολιτισμό!

lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου