10 Αυγούστου 2012

Συμφωνία σε όλα Παναθηναϊκού, Κουίνσι

0 σχόλια
Η Αλ Σαντ δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και ο Κουίνσι συμφώνησε με τους πράσινους και αναμένεται Παρασκευή ή Σάββατο στην Αθήνα,


Σε πλήρη συμφωνία ήρθαν αργά το βράδυ της Πέμπτης και μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαν προηγηθεί στην διάρκεια της ημέρας Παναθηναϊκός και Κουίνσι.
Συγκεκριμένα από την Πέμπτη το πρωί η Αλ Σαντ είχε δώσει το "ΟΚ" στον μάνατζερ του παίκτη για να προχωρήσει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αποδεχόμενη και αυτή τους όρους αυτής της μεταγραφής. Ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμφώνησε να κρατήσει το 45% των δικαιωμάτων του Γκανέζου άσου και να πάρει 300.000 σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός σε ένα από τα επόμενα δυο χρόνια αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εν συνεχεία οι δυο πλευρές είχαν να λύσουν κάποια τυπικά θέματα στο συμβόλαιο και κυρίως στις αμοιβές που θα έχει να παίρνει ο Κουίνσι από τον Παναθηναϊκό και μετά από κάποιες τηλεφωνικές επαφές οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Το μόνο που απέμενε ήταν να αποσταλούν τα βάουτσερ των εισιτηρίων στον Κουίνσι και τον εκπρόσωπο του και να πάρουν τον δρόμο προς την Αθήνα.
Ο Γκανέζος άσος αναμένεται στην χώρα μας ή την Παρασκευή ή το Σάββατο το αργότερο και από Δευτέρα ουσιαστικά θα τεθεί στην διάθεση του Φερέιρα.
prasinanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου