29 Αυγούστου 2012

«Όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

0 σχόλια

«Όσα περισσότερα γκολ μπορώ»


Την έντονη επιθυμία του να πετύχει αρκετά γκολ τη φετινή σεζόν και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ράφικ Τζιμπούρ σε δηλώσεις του στον Τύπο της Αλγερίας.
Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν σε κατακτήσεις τίτλων, αλλά και σε μια θετική παρουσία στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο διεθνής
Αλγερινος επιθετικός με δηλώσεις του στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους εκδήλωσε τη θέλησή του να φανεί και φέτος χρήσιμος για τους «ερυθρόλευκους» δίνοντας το σύνθημα εν όψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την πειραϊκή ομάδα σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με το gazzetta.gr
«Θέλω να βάλω πολλά γκολ φέτος. Το σημαντικό είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την φιλοσοφία του νέου μας προπονητή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλγερινού φορ, ο οποίος άνοιξε τον …χορό των φετινών τερμάτων του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στη Βέροια.
Στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη των φετινών στόχων. «Πρέπει όλοι οι παίκτες στην ομάδα να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την φιλοσοφία και τις εντολές του νέου προπονητή μας. Αυτό είναι σημαντικό. Εγώ αυτό που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά και να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου