11 Αυγούστου 2012

Έλεος! Τιμώρησαν την κόρη τους με εικονικό πνιγμό!

0 σχόλια
Ένας παιδίατρος και η σύζυγός του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες, καθώς η 11χρονη κόρη τους, τούς κατηγόρησε για χρήση εικονικού πνιγμού, ώστε να την τιμωρήσουν. Ο Δρ Μέλβιν Μορς, 58 ετών και η σύζυγός του Παολίν 40 ετών, από το Τζόρτζταουν του Ντελαγουέρ, κατηγορούνται για απερίσκεπτη πράξη που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα delawareonline.com, που σημειώνει επίσης ότι ανεστάλη και η ιατρική άδεια του Μορς. Η κοπέλα είπε στους ανακριτές, ότι ο πατέρας της κρατούσε το κεφάλι της κάτω από τη βρύση ενώ έτρεχε το νερό, έως ότου φτάσει μέχρι τη μύτη της.
Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, η κοπέλα ανέφερε ότι ο πατέρας της είπε ότι «θα μπορούσε να γίνει αυτό πέντε λεπτά χωρίς να πάθει εγκεφαλική βλάβη».
Η κοπέλα είπε επίσης, ότι μερικές φορές ο πατέρας της τη φόβιζε ότι θα χαθούν τα ίχνη του χρόνου και θα πέθαινε. Τόσο αυτή όσο και η νεώτερη αδελφή της είναι υπό την φροντίδα τοπικών υπηρεσιών
Οι εικονικοί πνιγμοί, μια αμφιλεγόμενη τεχνική ανάκρισης, χρησιμοποιήθηκε από τη CIA για να αναγκάσει ύποπτους τρομοκράτες να αποκαλύψουν πληροφορίες, και έχει διαβαθμιστεί πλέον ως μορφή βασανιστηρίου. Έχει απαγορευτεί από το 2009 από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

http://news247.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου