10 Αυγούστου 2012

Υπόθεση άκρως προσωπική!

0 σχόλια

Υπόθεση άκρως προσωπική!


O Αθανασιάδης δεν είχε όρεξη για θρίλερ! Δύο γκολ, μία ασίστ στον Ρομπέρ και το 0-1 του ημιχρόνου έγινε 3-1 με τον πιτσιρικά Πέλκα στο φινάλε να «γράφει» τεσσάρα πρόκρισης!
Ένας διπρόσωπος ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την Μπνεί Γεχούντα με σκορ 4-1. Οι Θεσσαλονικείς που ήταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μαρίνκοβιτς, ενώ κινδύνεψαν, ακόμα και με την
ισοφάριση του πρώτου αγώνα.
Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Αθανασιάδη στο 47’ και η αποβολή του Μενασέ άλλαξε όλο το παιχνίδι με τον Δικέφαλο να κάνει ότι θέλει τους Ισραηλινούς πετυχαίνοντας αλλά δύο γκολ με τον Αθανασιάδη στο 52’, Ρομπέρ στο 79ο λεπτό και Πέλκα στις καθυστερήσεις. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Πέλκας έδειξε το πλούσιο ταλέντο του αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον
Ο Φωτάκης βασικός
Ο Γιώργος Δώνης δεν έκανε τελικά την έκπληξη όπως θα περίμεναν πολλοί να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Παναγιωτούδη δίπλα στον Λαζάρ. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Φωτάκη που ξεπέρασε ο πρόβλημα στα μάτια, ενώ έφτασε και στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.
4-4-2 στην ευθεία
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γλύκος, δεξιά ο Έττο και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Κουλαμό. Στα χαφ και πιο συγκεκριμένα στον άξονα οι Λάζαρ και Φωτάκης στις πτέρυγες οι Γεωργιάδης και Ρομπέρ, ενώ στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.
Οι «11» της Μπνέι
Ο Ντρορ Καστάν με σχηματισμό 4-3-3 επέλεξε να ξεκινήσει με τους Εγιενούγκμπα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Αζουζ και αριστερά τον Έντρι. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γκαλ και Χανταντ. Η τριάδα στο κέντρο απαρτίζονταν από τους Ιβασκεβίτσιους Αμπου Ζαιντ και Μενασε. Ενώ τέλος στην επίθεση οι Εντλοβού, Γκαλβάν και Μαρίνκοβιτς.
Δεν βλεπόταν
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο τρόμαξε όχι με την εικόνα που παρουσίασε η Γεχούντα, αλλά με το πρόσωπο που έδειξε ο ίδιος. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει τόσα πολλά προβλήματα από τον χώρο του κέντρου και πίσω. Κενά που ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη σε κάθε διακοπή του αγώνα να φωνάζει τους παίκτες για τους δώσει εντολές.
Πολλά προβλήματα σε άμυνα και κέντρο
Κατσικάς και Κουμάλο δεν μπορούσαν να συνεργαστούν, ενώ και οι δύο είχαν επιστροφές σε σλόου μόσιον. Ο Δώνης αναγκάστηκε στο 38’ να αποσύρει τον Κατσικά που κούτσαινε και να περάσει τον Ιντζίδη. Είναι γεγονός επίσης πως η μπάλα πολύ δύσκολα έφτανε στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ καθώς το παιχνίδι μεταφέρθηκε στα πλάγια με αποτέλεσμα για τα ψηλά κορμιά της Μπνέι αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί τους.
Αρχικά ο ΠΑΟΚ βγήκε με σκοπό να πετύχει κάποιο γκολ που θα «κλείδωνε» και την πρόκριση και στο 5ο λεπτό του δόθηκε αυτή η ευκαιρία όταν ο Ρομπέρ από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα και πάνω στην κίνηση ο Γεωργάδης έπιασε το σουτ με τον Εγενούκμπα να μπλοκάρει την μπάλα.
Η απάντηση της Γεχούντα στην φάση του ΠΑΟΚ ήταν να ανοίξει το σκορ με Μαρίνκοβιτς στο 7ο λεπτό. Για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πως βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ, έφυγε στον αιφνιδιασμό και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γλύκο βάζοντας… φωτιά στο ματς.
Μετά την ψυχρολουσία του γκολ της Μπνέι, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει την απόδοσή του και να απειλήσει τους Ισραηλινούς με τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Δώνη και στο 11′ και πάλι με τον Ρομπέρ να παίρνει την μπάλα από τον Αθανασιάδη αλλά να μην μπορεί να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε.
Έπαιξε με την φωτιά
Ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και τίποτα άλλο. Το γκολ έδειχνε να έχει επηρεάσει τους παίκτες του Δώνη που έπαιζαν με φοβερό άγχος, κάτι που φάνηκε στα απλά λάθη που γίνονται. Οι φιλοξενούμενοι που αναθάρρησαν βρήκαν την ευκαιρία να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις στο 25′ ο Μαρίνκοβιτς από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δικεφάλου. Η μεγαλύτερη φάση για τα «Παιδιά του Ιούδα» χάθηκε στο 28ο λεπτό να κάνει το 0-2 με τον Γλύκο να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Εντλόβου.
Το πεντάλεπτο που κρίθηκε το παιχνίδι
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο 5λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ισοφάριση στο 47’ με τον Αθανασιάδη, αλλά και στο 50’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μενασέ με την Μπνέι Γεχούντα να μένει με 10 παίκτες. Το γκολ
Το πολυβόλο του «Κλάους»
Το πρώτο γκολ του Δικεφάλου ξεκίνησε με τον Λίνο με πολύ ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αθανασιάδης ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο διεθνής επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Έττο γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο νεαρός επιθετικός έδωσε τέλος στις όποιες βλέψεις των Ισραηλινών.
Να τελειώνουμε με το αστειάκι
Στην Τούμπα για μια ακόμα φορά είχαμε από μια μικρή μερίδα οπαδών αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως δεν αλλάζει εκτός κι αν ο Ζήσης Βρύζας και η διοίκηση αναλάβουν δράση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση το 98% των οπαδών να χειροκροτεί τον αρχηγό της ομάδας και μόλις το 2% να αποδοκιμάζει και υβρίζει τον παίκτη. Κύριοι της διοίκησης από την στιγμή που αποφασίσατε να προχωρήσετε χέρι-χέρι με τον «Σαλπι» βρείτε και σ’ αυτό το δύσκολο κομμάτι την λύση.
Διαστάσεις πήρε το σκορ
Η νίκη του ΠΑΟΚ πήρε διαστάσεις καθώς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ρομπέρ στο 79ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης πάσαρε στον Γάλλο και αυτός με ένα διαγώνιο σουτ νίκησε τον Εγενούγκμπα.
Άνοιξε λογαριασμό ο Πέλκας
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Δημήτρη Πέλκα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο 19χρονος μέσος με το που μπήκε στο παιχνίδι έψαχνε το γκολ και κατάφερε να το πετύχει με κοντινό πλασέ μετά από λάθος της άμυνας της Μπνέι
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου