23 Σεπτεμβρίου 2012

Επίθεση Κοτρώτσου σε Λιάρο, Ρέτσα και Ιακωβίδου

0 σχόλια
Επίθεση εξαπέλυσε από το ραδιόφωνο και την εκπομπή του στον Real fm ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στους δημοσιογράφους – πολιτευτές με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που απέτυχαν να εκλεγούν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, Αντώνη Λιάρο, Ματίνα Ρέτσα και Τάνια Ιακωβίδου, αντίστοιχα.

Ο δημοσιογράφος, εμφανώς εξοργισμένος για την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνουν οι πολιτευτές – δημοσιογράφοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «τα κόμματα τιμάνε τους φίλους τους. Ό,τι κι αν συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο, οι φίλοι δεν πάνε χαμένοι».
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος τα «έχωσε» στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, για την τοποθέτηση της Ματίνας Ρέτσα ως συμβούλου επικοινωνίας στην ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πότε η κυρία Ρέτσα σπούδασε επικοινωνιολόγος;».
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δε, θύμισε την καταγωγή του κ. Κεδίκογλου, που, όλως τυχαίως, συμβαίνει να είναι και η εκλογική περιφέρεια της Ματίνας Ρέτσα.
Φυσικά, από τα… πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Τάνια Ιακωβίδου, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τοποθετήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Πηγή: enimerosi24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου