18 Οκτωβρίου 2012

'' ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ''...

0 σχόλια

'' Η Αθήνα θα λάβει την επόμενη δόση του πακέτου βοήθειας'', αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel :
Συγκεκριμένα,  το δημοσίευμα αναφέρει...
ότι '' παρόλο που η Γερμανία περιμένει την έκθεση της Τρόικας, η επίσημη απόφαση για την καταβολή της δόσης έχει ληφθεί''.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δόση των 31,5 δις ευρώ, θα καταβληθεί στην Ελλάδα, το αργότερα ως τα τέλη Νοεμβρίου, σε έναν δεσμευμένο λογαριασμό.
'' Αυτή είναι η επιθυμία τόσο της Γερμανίας, όσο και της Γαλλίας, καθώς η κυβέρνηση του Παρισιού έχει κουραστεί να ασχολείται με τα προβλήματα της Αθήνας, κάθε λίγους μήνες'', σημειώνει το δημοσίευμα.
Το Spiegel σημειώνει επίσης ότι '' η κυβέρνηση του Βερολίνου, οι χώρες της Ευρωζώνης, αλλά και το ΔΝΤ και η Τρόικα, επεξεργάζονται μία λύση για την Ελλάδα, καθώς επιθυμούν να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, χωρίς όμως να μειωθεί το κίνητρο για λιτότητα και μεταρρυθμίσεις''.
'' Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, θα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας προς τους δανειστές της και να κλείσει τα κενά στον προϋπολογισμό '', αναφέρει το Spiegel.
http://fimotro.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου