21 Οκτωβρίου 2012

Να μην περάσουν τα μέτρα, προτρέπει ο Τσίπρας

0 σχόλια

Να μην περάσουν τα μέτρα, προτρέπει ο ΤσίπραςΗ κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι σε αυτή τη συγκυρία η «αποφασιστική αντίσταση» του ελληνικού λαού μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

«Να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα. Να μην είναι τα τελευταία μέτρα, αλλά τα πρώτα που δεν θα περάσουν», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Αυγή της Κυριακής, ενώ επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «η Ελλάδα εκπροσωπείται στην Ευρώπη από μία συγκυβέρνηση μερκελιστών, όχι ευρωπαϊστών».
Θεωρεί, δε  ότι «είναι πιθανό και εφικτό να μην περάσουν τα νέα μέτρα» καθώς το πολιτικό κατεστημένο, όπως αναφέρει, είναι απαξιωμένο, απομονωμένο και «απολύτως εξαρτημένο από την εύνοια των δανειστών».
Ερωτηθείς τι σημαίνει ότι θα ζητήσει εκλογές όταν είναι σε θέση να τις επιβάλλει, ο κ. Τσίπρας απαντά ότι «ο ειρηνικός ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία του είναι η μόνη επιλογή ελπίδας και προοπτικής. Αν αυτό το πετύχουμε, αργά ή γρήγορα το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας και των εκλογών θα τεθεί εκ των πραγμάτων».


Πηγή: topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου