20 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Δεν αντέχουμε άλλες καθυστερήσεις και ασάφειες

0 σχόλια

Βενιζέλος: Δεν αντέχουμε άλλες καθυστερήσεις και ασάφειες
Αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα διαμορφωθεί μία νέα αφετηρία για τη χώρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
“Έχουμε ανάγκη από μία νέα αφετηρία, και αυτή, εκτιμώντας τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης και τις συγκυρίες, θα διαμορφωθεί τις επόμενες μέρες”, τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Πετώντας το μπαλάκι στους εταίρους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: “Η Ελλάδα υλοποίησε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και τις αποφάσεις που πήρε για το πακέτο των μέτρων, τώρα είναι η ώρα των οριστικών αποφάσεων των εταίρων. Ούτε η Ελλάδα, ούτε η ευρωζώνη αντέχουν καθυστερήσεις και ασάφειες. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, αλλά καθαρά ευρωπαϊκό.
Από τη δήλωση του κ. Βενιζέλου δεν έλειψαν και τα “πυρά” κατά της αντιπολίτευσης. “Όσοι κατ'επάγγελμα επενδύουν στο αδιέξοδο, ή μάλλον στο θάνατο της χώρας για κομματικά ή επιχειρηματικά οφέλη, θα διαψευστούν οικτρά. Οι Έλληνες πάσχουν, αγωνιούν, διαμαρτύρονται, ξέρουν όμως ότι αυτή είναι η μόνη εφικτή πορεία”, σχολίασε σχετικά.
24h.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου