22 Δεκεμβρίου 2012

Ο κόσμος δεν καταστράφηκε... Τα σενάρια που θα έφερναν τη συντέλεια

0 σχόλια

Ο κόσμος δεν καταστράφηκε... Τα σενάρια που θα έφερναν τη συντέλεια

Λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση της... σωτηρίας του κόσμου και αφού οι προφητείες των Μάγιας αποδείχθηκαν λιγότερο αξιόπιστες και από αυτές της... Πυθίας, το news.gr παραθέτει τα 5 σενάρια που σύμφωνα με τη φρενίτιδα των τελευταίων ημερών θα μπορούσαν να επιφέρουν το τέλος του κόσμου.
Σας παρουσιάζουμε πέντε σενάρια για το πώς θα ερχόταν η συντέλεια.
Ι. Η Γη θα συγκρουστεί με ένα τεράστιο διερχόμενο πλανήτη
Όσοι πιστεύουν τη θεωρία του Κατακλυσμού του Νιμπίρου, πρεσβεύουν ότι η Γη θα συγκρουστεί με το πλανήτη Νιμπίρου ή αλλιώς Πλανήτη Χ.

“Αν ένα ουράνιο σώμα τέτοιου μεγέθους ερχόταν κατά πάνω μας, θα ήταν το φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό, θα το είχαμε δει όλοι” ανταπαντά η NASA. Μεταξύ μας, έχουμε δει περισσότερους από 800 πλανήτες σε άλλα ηλιακά συστήματα, δεν θα είχαμε δει αυτόν που θα μας καταστρέψει υποτίθεται;
ΙΙ. Ευθυγράμμιση πλανητών
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Γη θα πάθει ένα ολικό και καταστροφικό μπλακ άουτ. Οι πλανήτες θα συντονιστούν σε μια ευθεία προκαλώντας αλυσιδωτές βαρυτικές αντιδράσεις με πλημμύρες και τα σχετικά να σαρώνουν τη Γη. “Δεν αναμένουμε καμία ευθυγράμμιση πλανητών τις προσεχείς δεκαετίες” αντιτείνει και πάλι η NASA.

ΙΙΙ. Ένας τεράστιος αστεροειδής θα καταστρέψει τη Γη
Ένας αστεροειδής μεγαλύτερος από αυτόν που αφάνισε τους δεινοσαύρους θα συγκρουστεί με τον πλανήτη μας. Οι αστρονόμοι εντόπισαν όντως ένα τέτοιο ουράνιο σώμα διαμέτρου 40 μέτρων μεταξύ του πλανήτη μας και της Σελήνης, όμως υποστηρίζουν ότι δεν έχει βάλει πλώρη για τη Γη.

ΙV. Ένα τεράστιο ηλιακό “μαστίγιο” θα αποτεφρώσει τη Γη
Τα ηλιακά μαστίγια, εκείνες δηλαδή οι πύρινες γλώσσες που εκτοξεύονται από τον Ήλιο στη διάρκεια των ηλιακών καταιγίδων φτάνουν συχνά μέχρι τη Γη μας. Σε αυτά οφείλεται το υπέροχο φαινόμενο του Βόρειου Σέλατος. Ο 11ετής κύκλος των μεγάλων ηλιακών καταιγίδων ολοκληρώθηκε αναίμακτα φέτος, λέει και πάλι η NASA.
V. Θα έρθουν τα πάνω- κάτω... στους πόλους
Η θεωρία της αντιστροφής του μαγνητικού πεδίου των πόλων, μιλά για μια... τούμπα 180 μοιρών όπου ο Βόρειος Πόλος θα πάει στο Νότο και τούμπαλιν που θα προκαλέσει τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμούς, τσουνάμι και άλλες φυσικές καταστροφές.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Ο καιρός γαρ εγγύς για να διαπιστώσουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου