9 Δεκεμβρίου 2012

Όποιος δίνει υποσχέσεις για λύση χωρίς θυσίες θα τις βρει μπροστά του…

0 σχόλια


Βέβαιος ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, εκτιμώντας ότι απομένουν μόνον κάποιες εκκρεμότητες. Ο Ευ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι η επαναγορά ομολόγων θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και ότι η Ελλάδα θα πάρει τη δόση.
«Όποιος δίνει υποσχέσεις για επάνοδο στο παρελθόν ή λύση χωρίς θυσίες και περικοπές, θα τις βρει μπροστά του, διότι ο λαός θα του ζητήσει τα ρέστα αργότερα» ήταν η απάντηση του Βενιζέλου στις αντιπολιτευτικές κορώνες του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, είπε πως θα ακολουθήσουν συναντήσεις και επαφές με φορείς και κοινωνικούς θεσμούς, και επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «αντισυνταγματικό μόρφωμα».
Για  πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου είπε πως «πρέπει να ξαναγίνουμε παράταξη, να ξαναγνωριστούμε με την κοινωνία, να ξαναεκφράσουμε τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου».
Τη Δευτέρα το απόγευμα ο Ευ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου