4 Φεβρουαρίου 2013

Γυναίκες, μυστήρια πλάσματα!

0 σχόλια
   Αφορμή για το σημερινό άρθρο ήταν η δήλωση μιας κοπέλας ως απάντηση σε ένα σχόλιο μου. Συγκεκριμένα είπε, είμαστε μυστήρια πλάσματα οι κοπέλες και μην μου πεις ότι δεν σας εξιτάρει. Οπότε αποφάσισα να γράψω για αυτό το θέμα για αυτό τον λόγο όσες κοπέλες τύχει να το διαβάσετε αυτό να είστε έτοιμες να προσβληθείτε άσχημα.
   Οι περισσότερες κοπέλες που έχω γνωρίσει είναι υποκρίτριες όταν ερχόμαστε στο θέμα "αγάπη". Και δεν εννοώ μόνο ερωτικές συντρόφους εννοώ και φίλες τύπου περιμένω μια μέρα να σε πηδήξω φίλες αλλά και φίλες κυριολεκτικά. Όλες μα όλες ζητάνε να γνωρίσουν ένα καλό παιδί το έχετε παρατηρήσει; Όλες θέλουν ένα καλό παιδί που να την σέβεται να την φροντίζει να είναι εκεί για αυτήν, και μόλις τον γνωρίζουν πάνε και κολλάνε στον κολλητό του που είναι συνήθως ένα κωλόπαιδο ασεβής και αλκοολικός. Οκ δεν θα κάτσω να σχολιάσω περαιτέρω γιατί καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αλλά θα δώσω την εξήγηση του γιατί γίνεται αυτό. Δεν θέλω να κάνω τεράστιες γενικεύσεις γιατί αυτό θα ήταν το λιγότερο χυδαίο. Αλλά θα το πω. Δεν έχουν αισθήματα. Γιατί θα δεις βασικά πιο συχνά ρομαντικούς άνδρες. Οι άντρες είναι αυτοί που θα τους ακούσεις να λένε:"Γνώρισα κάποια. Είναι καταπληκτική. Αν δεν καταφέρω να μείνω με αυτήν την κοπέλα, τη γάμησα, δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχει μετασχηματίσει τελείως την ζωή μου, έχω δουλειά και διαμέρισμα αλλά δεν έχουν σημασία χωρίς αυτή. Δεν το αντέχω πρέπει να είμαι μαζί της. Γιατί αν δεν το κάνω θα καταλήξω σε κάποια γκαρσονιέρα αλκοολικός." Έτσι ακριβώς  νιώθουν οι γυναίκες για τα παπούτσια.
   Αλλά επειδή περνώ μια περίοδο καλής διάθεσης, ας το δούμε και από άλλη οπτική γωνία. Θα το ομολογήσω ότι εμείς σαν άνδρες δεν είμαστε ποτέ καλά προετοιμασμένοι για σχέση. Μπορεί να πούμε τα πιο γλυκά λόγια αλλά τίποτα δεν μας προετοιμάζει για το τι έπεται μετά. Αυτό που έχω καταλάβει από την πείρα μου μέχρι τώρα είναι ότι οι γυναίκες φαίνεται ότι ξέρουν πολύ καλά. Οπότε θα περίμενες μέχρι τώρα ότι οι γυναίκες θα κυριαρχούσαν τον κόσμο. Αλλά δεν το κάνουν και ξέρετε γιατί; Γιατί οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες. Πάρτε 2 οποιεσδήποτε φίλες και βάλτε ανάμεσα τους έναν άνδρα και θα πούνε το ίδιο πράγμα "Γαμιέται αυτή η σκύλα". Οι άνδρες δεν είναι έτσι. Κυρίως γιατί οι άνδρες πιστεύουν ότι υπάρχουν και "άλλα ψάρια στην θάλασσα". Τι εννοώ με αυτό αν ένας άνδρας γνωρίσει στον φίλο του την νέα του κοπέλα θα πει:"Ααα τι ωραία κοπέλα, ίσως πρέπει να βρω και εγώ μια κοπέλα σαν αυτή". Αν μια γυναίκα γνωρίσει στην φίλη της το νέο της αγόρι η φίλη θα πει:"Πρέπει να της τον πάρω. Και θα κόψω και το λαιμό της αν χρειαστεί για να το κάνω." Κάθε γυναίκα έχει μια φίλη που δεν την εμπιστεύεται να είναι κοντά στο αγόρι της. Μια καλή φίλη κιόλας που μπορεί να πηγαίνει για ψώνια μαζί της, γιατί έτσι δένεστε και παραδεχθείτε το, αλλά δεν την αφήνει ούτε 5 λεπτά μόνη της με το αγόρι της.
   Οπότε ναι είστε παράξενα πλάσματα αλλά επειδή κάποιος έπρεπε να το πει, πολλές φορές αυτό όχι μόνο δεν μας εξιτάρει αλλάς μας ξενερώνει πιο γρήγορα από όσο ανεβαίνουν τα views του Παντελίδη στο Youtube.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου