24 Μαρτίου 2013

Συναντήσεις κορυφής του Νίκου Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες...

0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30 η συνάντηση του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και της... Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, στις Βρυξέλλες.

Ακολουθεί γεύμα εργασίας, ενώ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι διαπραγματεύσεις για το πακέτο διάσωσης της κυπριακής οικονομίας.

Στο γεύμα συμμετέχουν η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο διάσωσης για την Κύπρο.

Η συνεδρίαση του Eurogroup είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 (ώρα Ελλάδας). Λαγκάρντ και Ντράγκι θα συμμετάσχουν επίσης στη συνάντηση του Eurogroup.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έφθασε γύρω στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) στην έδρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος της Κύπρου είχε φθάσει λίγο νωρίτερα στις Βρυξέλλες προερχόμενος από τη Λευκωσία, μέσω Αθήνας, με αεροπλάνο που έθεσε στη διάθεσή του η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου