17 Μαΐου 2013

Σήμερα θα ξυπνήσουν το 12χρονο αγόρι...

0 σχόλια

Απαισιόδοξοι πως θα περπατήσει οι γιατροί...
Διασωληνωμένο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το 12χρονο αγόρι, μετά την ολοκλήρωση της λεπτής νέας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε από...
τους ειδικούς του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων που του προκάλεσε στο νωτιαίο μυελό με μαχαίρι ο Ολλανδός ανιματέρ.

Οι γιατροί, -πρόκειται για τους νευροχειρουργούς κκ Γκουτζόγλου και Χατζημιχάλη- έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες αποκατάστασης μέσω της χειρουργικής επέμβασης στους τραυματισμένους σπόνδυλους (υπήρχαν δύο μεγάλα χτυπήματα στον έβδομο και τον ένατο σπόνδυλο), αναμένουν πλέον τη μετεγχειρητική εκτίμηση που μπορούν να κάνουν μετά την αποσωλήνωση του μικρού ασθενή.

Κατά πληροφορίες, η επαναφορά από την καταστολή του ασθενή θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας κι εφόσον το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση όπως τις πρωινές ώρες. Τότε ενδεχομένως να γίνει και νευρολογικός έλεγχος από τους ειδικούς για να (επαν)αξιολογηθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης και το εύρος της βλάβης στις κινητικές λειτουργίες των κάτω άκρων του παιδιού.

Κατά πληροφορίες, οι γιατροί του Παίδων δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τα περιθώρια που υπάρχουν καθώς η κάκωση που διαπίστωσαν και μέσω της μαγνητικης τομογραφίας και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της πολύωρης επέμβασης είναι βαριά.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η συνέντευξη της μητέρας του 20χρονου Ολλανδού δράστη Σιρίνο Σράιβερ η οποία μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα «Hart van Nederland» είπε ότι «Το παιδί μου δεν είναι δολοφόνος, είναι αυτιστικός και πρόκειται για ένα γλυκό αγόρι που δεν του άρεσε να βρίσκεται στο προσκήνιο και να τραβά την προσοχή». Για εκείνη συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο πώς ο γιος της προέβη σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη... nonews-news.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου