16 Μαΐου 2013

Ας πει κάποιος στο ΠΑΜΕ οτι ο καρκίνος δεν ΚΑΝΕΙ ταξικους διαχωρισμούς! Καλα μυαλα σύντροφοi...

0 σχόλια

Επίθεση ΚΚΕ στην... Τζολί!

Προφανώς και δεν είπε κάτι τέτοιο το ΠΑΜΕ. 
Αλλα και η γραφικότητα έχει τα όρια της...Τι σχέση έχει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με το Χόλιγουντ; Γιατί αναμειγνύονται οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ με τις ιατρικές υποθέσεις της Αντζελίνα Τζολί;

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως το ΠΑΜΕ, η συνδικαλιστική παράταξη του Κομμουνιστικού Κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε η σταρ του Χόλιγουντ και πρέσβειρα του ΟΗΕ, κάνοντας σκληρή κριτική στον αστικό Τύπο που ασχολείται με την Τζολί και αδιαφορεί για εκατοντάδες εργάτριες αγωνίστριες με μαστεκτομή που δίνουν καθημερινά την μάχη του μεροκάματου.
Και αν οι περισσότεροι θεωρούν ότι η θαρραλέα στάση της Τζολί στο πρόβλημα της υγείας της, θα κινητοποιήσει και άλλες γυναίκες, ώστε να υποβληθούν σε εξέταση για το συγκεκριμένο γονιδίωμα και, ενδεχομένως, να σωθούν, το ΠΑΜΕ ελάχιστα συμφωνεί, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αστούς δημοσιογράφους», που προβάλλουν «καρκινοπαθείς αγωνίστριες»...
Επιτέλους ας πει κάποιος στο ΠΑΜΕ οτι ο καρκίνος δεν ΚΑΝΕΙ ταξικους διαχωρισμούς!

Καλα μυαλα σύντροφοi...

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ ανακοίνωσε τα εξής:
«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς.
»Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες».
»Αυτές οι γυναίκες, για τις οποίες όλοι εσείς, αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος, είναι τα αληθινά πρότυπα, άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».
Η δυναμική ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου έρχεται λίγες μέρες μετά την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα ως γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στη θέση της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα και προφανώς μπορεί να θεωρηθεί ως ένα δείγμα γραφής του νέου επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζολί, με άρθρο της στους New York Times, υποβλήθηκε πρόσφατα σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, όταν διαγνώστηκε ότι έχει ελαττωματικό γονίδιο, που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στο στήθος και τις ωοθήκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου