12 Μαΐου 2013

Oλυμπιακάρα ζήσε τον μύθο σου

0 σχόλια


Με σουγιάδες κολοκοτρωνέικους  έφθασαν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι άνθρωποι του Αστέρα από την Τρίπολη  και με αρκετά καλές γνώσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο, για να κάνουν τι; Να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό;
Πού πηγαίνατε ρε σεις; Και μετά ανταριάστηκαν κιόλας και ο ένας από τους μεγαλομετόχους του Αστέρα, ο κ. Μπάκος, μέσα στον εκνευρισμό του μίλησε για διαιτητική αλητεία. Επειδή ένας παίκτης του Ολυμπιακού επάνω στη γραμμή του τέρματος σήκωσε λίγο το χέρι στο πλάι και με το βραχίονα έστειλε τη μπάλα (λίγο) έξω από το τέρμα; (ο κ. Τριτσώνης, ο διαιτητής γραμμής, στα δυο μέτρα, είπε πως το είδε κολλημένο και εγώ θα του έλεγα πως φίλος μου είναι ο καλύτερος οφθαλμίατρος της Αθήνας και μπορώ να τον διαβεβαιώσω πως μπορώ να του κλείσω γρήγορα μια συνάντηση γιατί μάλλον του συμβαίνει κάτι σοβαρό στα μάτια ή αλλού). Κατά σύμπτωση ούτε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. είδε κανένα πέναλτι, όπως δήλωσε και πήγε κι αυτός ήσυχος να συνεχίσει τον ύπνο, που προφανώς είχε αρχίσει όσο ήταν στην εξέδρα των επισήμων.
Και εκτός από το πέναλτι, ο διαιτητής Γιάχος έπρεπε να δείξει και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού; Όλα αυτά ταυτόχρονα; Λάθος. Πρόκειται για κανονισμούς που δεν ισχύουν όταν παίζει ο Ολυμπιακός με άλλη ελληνική ομάδα. Τόσα χρόνια λοιπόν κκ Μπάκο και Καϋμενάκη, πού ζούσατε; Μάλλον στην απέραντη φάρμα που έχετε εκεί στο αρκαδικό οροπέδιο και στο μακρινό Κατάρ Ε, γυρίστε λοιπόν εκεί αγαπητοί κύριοι και μη λέτε και πολλά. Οι μύθοι δεν είναι παγωτό να λιώνουν με καυτές δηλώσεις.
Ποιος μύθος; Ότι ο διαιτητής θα ευνοεί τον Ολυμπιακό. Ακόμη και αν ο σύλλογος αυτός δεν του το ζητήσει; Ακόμη και τότε. Γιατί χθες το βράδυ, δεν αποκλείεται, απλά κάποιοι Χατζηαβάτες με κίτρινα και μαύρα και σφυρίχτρες και γουόκι-τόκι, να  ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση αλλά το έκαναν με τόση αδεξιότητα που τελικά μάλλον φαρμάκωσαν και τον πρόεδρο του Θρύλου και αρκετούς σωστούς οπαδούς του. Διότι, προς τιμήν τους, μερικοί απεχώρησαν πριν να δοθούν καν τα μετάλλια. Προφανώς τους αρέσει να κερδίζουν καθαρά. Οι άλλοι, οι άρρωστοι, έμειναν και πανηγύρισαν, ίσως το κάνουν ακόμη.
Άλλος ένας τελικός κυπέλλου Α-λα-Γκρέκα τελείωσε, παρά λίγο να κερδίσει ο καλύτερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου