30 Οκτωβρίου 2013

Ο Άδωνις παρακινεί τους Έλληνες να ξεπουλήσουν τη γη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

0 σχόλια
Ο Άδωνις ΓεωργιάδηςΟ Άδωνις Γεωργιάδης
“ Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως «δίκαιο» τον φόρο στα ακίνητα και τα αγροτεμάχια, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως επιχείρημα ότι και ο ίδιος έχει κληρονομήσει κάποια έκταση γης στο νησί της Λευκάδας και θα το σκεφτεί τώρα με τον νέο φόρο για το αν θα τα πουλήσει ή θα τα αξιοποιήσει. ”
Την κυβερνητική «γραμμή» για τον Ενιαίο Φόρο ακινήτων, υπερασπίστηκε με τον γνώριμο τρόπο του ουπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστού καναλιού, λίγες μόνο ώρες μετά το «αντάρτικο» και την ερώτηση των 24 βουλευτών της ΝΔ στον Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία υποστηρίζουν ότι είναι άδικη η φορολογία για τα αγροτεμάχια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως «δίκαιο» τον φόρο στα ακίνητα και τα αγροτεμάχια, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως επιχείρημα ότι και ο ίδιος έχει κληρονομήσει κάποια έκταση γης στο νησί της Λευκάδας και θα το σκεφτεί τώρα με τον νέο φόρο για το αν θα τα πουλήσει ή θα τα αξιοποιήσει. Σε ερώτηση μάλιστα για το πώς σχολιάζει την αντίδραση των 24 βουλευτών της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τους παρέκαμψε λέγοντας ότι «Η Βουλή είναι ένας χώρος ιδεολογικής πάλης και τελικού συμβιβασμού», για να προσθέσει ότι «Καλώς κάνουν και δίνουν τη μάχη τους οι βουλευτές». Κατά τα άλλα όμως, όπως και ο ίδιος σημείωσε πρέπει να ψηφιστεί επί της αρχής για τι είναι δίκαιος, κάνοντας λόγο για δύσκολα νομοσχέδια, τα οποία πρέπει να ψηφιστούν.

Ο υπουργός Υγείας, σχολίασε και τις επικείμενες κατασχέσεις που έρχονται στα ακίνητα, κρίνοντας δίκαιο να αναφερθεί στη περίπτωση του Ψυχικού μόνο, καλώντας μάλιστα την κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα γιατί είναι άδικη η δήμευση στο Ψυχικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Υπάρχει αδικία. Είναι δήμευση περιουσίας. Εκεί, από το κόμπλεξ ορισμένων να πλήξουν το Ψυχικό, επειδή είναι πλούσιοι, πήγαν σε δήμευση περιουσίας του Ψυχικού».

Προφανώς ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι μόνο στο Ψυχικό θα γίνουν δημεύσεις περιουσιών, έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση, την οποία με πάθος υποστηρίζει, ή τουλάχιστον κρίνει ότι οι κάτοικοι έχουν «προτεραιότητα» στην υπεράσπιση των περιουσιών τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου