10 Νοεμβρίου 2013

Περιφέρεια Αττικής: Ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γιάννης Σγουρός

0 σχόλια
Σγουρός
Ομοθύμως υπέρ της ανεξάρτητης εκλογικής καθόδου στην Περιφέρεια Αττικής ετάχθη σήμερα η 70μελής ομάδα περιφερειακών συμβούλων που πρόσκεινται στον νυν περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό
Ο περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στην εισηγητική του ομιλία κάλεσε τους συμβούλους της παράταξης του να πάρουν ευθέως θέση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις εκλογικές διεργασίες και στο κομματικό παρασκήνιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα, πότε φέρουν τον νυν περιφερειάρχη να ηγείται ευρέως διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου ευρείας αποδοχής…, πότε να ηγείται δικομματικού ψηφοδελτίου κατά τα πρότυπα της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ…, πότε να αντιδρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η γαλάζια αυτοδιοικητική ομάδα και η οποία δείχνει αποφασισμένη για αυτόνομη μονοκομματική κάθοδο …, πότε, ο Γιάννης Σγουρός «μετατίθεται» από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο της Αθήνας.
Ο περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, έθεσε υπόψη της ομάδας του όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα και κάλεσε όλους τους συμβούλους να…, «πάρουν θέση» καθώς ο χρόνος τρέχει κι οι εκλογές είναι προ των πυλών.
Πήραν τον λόγο όλοι οι σύμβουλοι και ομόφωνα ετάχθησαν υπέρ της ανεξάρτητης καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με συνδυασμό στον οποίο θα συμμετέχουν καταξιωμένες στην Αττική κοινωνία προσωπικότητες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους προέλευση.
Η 70μελής ομάδα εγκαινίασε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, τον πρώτο γύρο συνεδριάσεών της ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου. Παρόμοιες συνεδριάσεις θα γίνουν σε διάφορα δημαρχεία της περιφέρειας Αττικής με θέματα που θα αφορούν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών σε μια περίοδο βαθειάς οικονομικής κρίσης.
Γιάννης Σπ. Παργινός - Paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου