10 Νοεμβρίου 2013

Μονομαχία Τσίπρα – Λαφαζάνη από το Τέξας στη Βουλή: Το άδειασμα του προέδρου μέσα στην Ολομέλεια

0 σχόλια
Μονομαχία Τσίπρα – Λαφαζάνη από το Τέξας στη Βουλή: Το άδειασμα του προέδρου μέσα στην Ολομέλεια
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής δεν περιλάμβανε μόνο τη δικαιολόγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής, αλλά και ένα ... μεγαλοπρεπες άδειασμα στον Παναγιώτη Λαφαζανη.
Αρκετοί σχολίαζαν πως με αυτή του την ενέργεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον βουλευτή που τον αμφισβήτησε για τα όσα είπε στο Τέξας.
Αρχικά ο κ. Λαφαζάνης σε υψηλούς τόνους απαίτησε την εμφάνιση του Νίκου Δένδια στη βουλή προκειμένου να απαντήσει για τους προπηλακισμούς των βουλευτών στο Ραδιομέγαρο, ενώ διεμήνυσε πως σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν ζήτησε την εμφάνιση του κ. Δένδια, αλλά υπογράμμισε πως «δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να φύγουμε». Μάλιστα, αρκετοί βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έκριναν πως η κίνηση αυτή ήταν ένα καθαρό «άδειασμα» του κ. Τσίπρα στον κ. Λαφαζάνη, έπειτα από τα όσα σχολίασε ο τελευταίος- τρεις ημέρες νωρίτερα- για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Τέξας.
Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου