10 Νοεμβρίου 2013

Ο Κατσιγιάννης για Δήμαρχος Αχαρνών

0 σχόλια
Θανάσης Κατσιγιάννης
Ένας πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να αλλάξει μετερίζι και θα δοκιμάσει την τύχη του στον, αποδεδειγμένα, δύσκολο ρόλο του υποψήφιου δημάρχου Αχαρνών. Ο λόγος για τον Θανάση Κατσιγιάννη που με ανοιχτή επιστολή του προς τους Δημότες ανακοίνωσε την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα ως επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ».
Ο κ. Κατσιγιάννης εξελέγη Βουλευτής το 2000 και το 2004 ενώ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2007 και του 2009 δεν έθεσε υποψηφιότητα για να επανέλθει στις εκλογές του περασμένου Μάιου. Τώρα όμως θεωρώντας ότι «χρόνια τώρα οι Αχαρνές μαραζώνουν, αργοσβήνουν…» κι ότι βρίσκονται αντιμέτωποι στην «… υποβάθμιση σ’ όλο της το μεγαλείο. Κάποτε όμως αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει. Κάποτε πρέπει ο τόπος μας να αναπνεύσει ξανά…» είναι έτοιμος να δώσει την μάχη του για το Μενίδι.
Με αυτή τη κίνηση ο κ. Κατσιγιάννης ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την υποψηφιότητα από την πλευρά «γαλάζιων» καθώς βάζει δύσκολα σε όλους τους υπόλοιπους επίδοξους υποψηφίους από τον συγκεκριμένο χώρο ενώ προς στιγμήν φαίνεται να είναι και ο βασικός αντίπαλος για τον Δήμαρχο, Σωτήρη Ντούρο.
Δ.Ι.Δ. - paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου